X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zagniezdzanie czy okres?
Odpowiedz

Zagniezdzanie czy okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elena91 Debiutantka

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres spóźnił mi się 3 dni. Przyszedł w niedziele bez bólu.
    Konsystencja jakby wyciskać gesty krem lub jak z łyżki spływający miód. Płynny ciągnący ale nie lepki. Mało obfite. W 1 i 3 dniu lekko. 2 dzień też lekko ale z kilkoma mini skrzepami ledwo widocznymi. Dziś 4 dzień cyklu i nic zero plamienia zero krwawienia.

Jedynie senność i zmęczenie. W poniedziałek miałam telefonu z poradni k że cytologia stan zapalny i jutro mam się zgłosić na leczenie.
    Myślicie że te olśnienie może mieć związek z implantacja?

Dodam, że w niedziele rano test z moczu był negatywny. Temperatura też nie spadła poniżej linii temperatur wyznaczonych przez program ovufriend. Popołudniu zaczęłam krwawić lekko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 16:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro test negatywny to nie ciąża. Koniecznie wylecz stan zapalny!

• terka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elena91 wrote:
    Okres spóźnił mi się 3 dni. Przyszedł w niedziele bez bólu.
    Konsystencja jakby wyciskać gesty krem lub jak z łyżki spływający miód. Płynny ciągnący ale nie lepki. Mało obfite. W 1 i 3 dniu lekko. 2 dzień też lekko ale z kilkoma mini skrzepami ledwo widocznymi. Dziś 4 dzień cyklu i nic zero plamienia zero krwawienia.

Jedynie senność i zmęczenie. W poniedziałek miałam telefonu z poradni k że cytologia stan zapalny i jutro mam się zgłosić na leczenie.
    Myślicie że te olśnienie może mieć związek z implantacja?

Dodam, że w niedziele rano test z moczu był negatywny. Temperatura też nie spadła poniżej linii temperatur wyznaczonych przez program ovufriend. Popołudniu zaczęłam krwawić lekko.

A termin okresu masz z obserwacji (wiesz kiedy miałaś mniej więcej owulację itd) czy na zasadzie "zawsze mam 28dni wiec 30 to spóźniony okres"?

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Elena91 Debiutantka

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Termin z obserwacji licząc nawet +/- 2 dni.
    Czyli najczęściej mam co 24-27. A dostałam po 30 dniach.

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to był cykl bezowulacyjny. Takie charakteryzują sie skapym krwawieniem i delikatniejszymi bólami brzucha niz zwykle oraz odstepstwem od normy długości cyklu

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ