" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem. Jutro zapytam innego lekarza, tym razem urologa, powinien wiedzieć. Czym faszerować wiem bo mi mąż po wizycie przyniosl do pracy receptę żebym mu wykupiła leki
Zołza to chyba dobrze że @ przyszła? Zaczynasz nowy cykl, to jak nowy rozdział.
A ja Idę się przejechać na rowerze muszę trochę odreagowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Przypedalowalam ale prędzej me wdzięki przemina niż moje stresy.
A patrząc na to z drugiej strony to po co człowiek się tyle lat stresowal że wpadnie jak tu nijak się nie da zajść celowo
I teraz trzeba kombinować w drugą stronę. Żeby zaciazyc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Ja to mówię, że to wszystko przez te modlitwy mojego męża żeby nie było ciąży. No i sobie wymodlił.
A teraz powiedz co to za lenistwo, żeby o 16 leżeć w łóżku?
U mnie to lenistwo nazywa się - Fr@nc@ :p
To teraz niech się modli w drugą stronę haha
Ale mi ładnie w domu bzem pachnie Mmm.. -
nick nieaktualnyAngela* wrote:Witam dziewczyny, dolaczam sie i ja )
Wszyscy w kolo z brzuchami lub z wozkami tylko ja biedna nie mogę sie doczekać malego szczęścia ;(
Staramy sie o 2 dzidzie
A moje motto na nowy cykl brzmi ;
"Miej wyje ... ,a będzie Ci dane "
Chyba zgapieAngela* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki :*
Wczoraj mnie wcięło bo dzień był zakręcony jak paczka precli.
Wiecie co... Ovarin chyba działa. Wczoraj po raz pierwszy odkryłam u siebie rozciągliwy śluz. Aż w szoku byłam!!!!!! I do tego tempka mi tak nie świruje jak w poprzednim cyklu ^^ szkoda tylko, że ta ovulka tak szybko bedzie no ale nic.. czerwiec jest nasz
Miłego dzionka kochane!!
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
ja już w pracy, wiem że szefa mam króciutko dziś
Ja tradycyjnie herbatka
Angela, odpowiadając na Twoje pytanie, to tak ma problem, więc tak naprawdę mamy problem oboje. Słaba morfologia, za mała ilość, słaby ruch, jak określił lekarz na pytanie męża, dlaczego nie mogą one dotrzeć tam gdzie trzeba, to powiedział, ze póki co są za głupie. Trzy miesiące leczenia nic nie dały, a wyniki są nawet trochę słabsze niż poprzednie. -
nick nieaktualnyW ogóle jaki tekst... " ... są za głupie ... "
Podejście do pacjenta coniektorych lekarzy wola o pomste do nieba
Albo mój ulubiony tekst kiedy próbowałam zaczerpnąć jakichkolwiek informacji o tym jak pomóc sobie w zajsciu w ciąże : " Proszę przyjść za pół roku w ciąży. Jak nie bedzie wychodziło to pomyślimy.. "
Dopiero tu na forum dowiedziałam się o Wiesiołkach, żelu Conceive Plus itd...
Barany