" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Dzień dobry,
ja już w pracy, wiem że szefa mam króciutko dziś
Ja tradycyjnie herbatka
Angela, odpowiadając na Twoje pytanie, to tak ma problem, więc tak naprawdę mamy problem oboje. Słaba morfologia, za mała ilość, słaby ruch, jak określił lekarz na pytanie męża, dlaczego nie mogą one dotrzeć tam gdzie trzeba, to powiedział, ze póki co są za głupie. Trzy miesiące leczenia nic nie dały, a wyniki są nawet trochę słabsze niż poprzednie.
Kochana u mnie moj mal za bardzo malo plemnikow. .. I pod koniec maja ma powtorzyc badanie i zobaczymy co powie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JA bym zjadła... mmmmmmmmm
Ostatnio jestem masterem robienia pysznej szarlotki, chyba znów ją strzelę na weekend, mąż zachwycony jak podaję ją na ciepło z lodami... ach...
Waniliowymi oczywiście33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:ja od tygodnia bez słodyczy ogarniam i nawet ćwiczę wieczorami poślady w górę już poszły
Dziś ostatni raz na balet w PL kurcze będę ryczeć....
Lubie to! - za 0 słodyczy i fajny tyłek po ćwiczeniach
Nie lubię! - za ostatnie chwilę w PL -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Zołzolku mój kochany, jeżyk to może być takie ciasteczko chociaż ja za nimi nie przepadam.
Canti i bardzo dobrze
moje jeszcze się trzymają po fitnesie, na który chodziłam przez cały rok, ale skończyłam w marcu. Póki co, efekt trwa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny