" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie aktywnie dzisiaj szwagierka z dziećmi przyjechali wiec było co robić
-
nick nieaktualnyPotforzasta, a miałaś po tej wizycie wrażenie, że jednak dobrze, że nie masz dzieci? bo ja po wizycie brata z dziećmi zawsze doceniam ciszę, która panuje po ich wyjściu mimo, że uwielbiam te dzieciaki
i dzień dobry Paniom, kawa? herbata? u mnie dziś melisa, bo tylko to mi zostało w pudełeczku z herbatą w pracy, a zapomniałam przynieść coś smaczniejszego -
Buko ja mam zawsze niedosyt jak oni jadą i mi trochę szkoda, na początku owszem cieszyłam się że jadą ale teraz co raz bardziej do nich się przyzwyczajam i mi zwyczajnie szkoda.
Ja dzisiaj tymbarkiem się raczę a gorąco w końcu się zrobiło -
nick nieaktualny
-
No i miałam chrzesniaka 16 miesięcy prawie cały dzień i tak ki było szkoda ze go zabrali ale za to przeplewilam ogródek i rozebralismy z mężnym tunel na jarzyny stary
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWstyd i prezentu też nie mam, bo jakoś mi umknęło, że to już.
Z rana to mąż się szybko zerwał żeby nas spakować i pyta: czy Twoją torbę mogę zabrać czy coś jeszcze dokładasz, na co ja taka zaspana bez kontaktu z rzeczywistością: jeszcze piżamkę, w której śpię, na co mój mąż bez zastanowienia: to rozbieraj się z niej szybko (w domyśle: bo chcę zabrać torbę) -
Buko może kupisz jeszcze coś po drodze??
Dzień Dobry
A Zołza od rana z bananami takiej to dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buko Bałkanica i potem będzie będzie zabawa...