Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka94 wrote:Dzięki dziewczyny. Mąż nie ma żadnych objawów, nic nie piecze, nie swędzi, nic absolutnie nie wskazuje na jakiekolwiek bakterie… niestety w wyniku nie mamy wskazanych wartości, ile jest tych bakterii, więc trudno mi się odnieść. Jestem w ogóle zdziwiona, bo posiewy robiliśmy w bocianie, a wyniki mamy z alabu…
Pewnie współpracują z alabem.
Zrób sobie też wymazy dla pewności (nie ma znaczenia dzień cyklu, byle nie było krwawienia). Jak nigdy nie robiłaś żadnych to polecam wymaz z pochwy + panel urogenitalny z szyjki macicy (najlepiej też większy na 7 albo 10 patogenów).emciak, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
02/25 💔
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, zioła ojca Sroki
team #rodzew2026✨🍓🍓 -
snieżka wrote:Raczej nie koniecznie muszą być objawy. Ja miałam ureaplasme i chlamydie i nie miałam żadnych objawów związanych z układem moczowo-plciowym. A wiem, że te bakterie miałam przez wiele miesięcy, bo doprowadziły do choroby stawów i dlatego w ogóle zdecydowałam się na wymazy
Rozumiem, ale piszę o mężczyźnie 🙂 takie pytanie o objawy zadał mi telefonicznie androlog. Powtórzyliśmy posiew i było czysto. Próbkę najlepiej pobrać w domu, po umyciu okolic intymnych i zawieźć do labu. Takie są nasze doświadczenia. Dwa razy próbka pobrana na spokojnie w domu - czysto. Raz w międzyczasie w klinice (bez mycia) - wyszła bakteria (skórna, stąd wątpliwości i powtórzenie badania). -
Ona_39 wrote:Rozumiem, ale piszę o mężczyźnie 🙂 takie pytanie o objawy zadał mi telefonicznie androlog. Powtórzyliśmy posiew i było czysto. Próbkę najlepiej pobrać w domu, po umyciu okolic intymnych i zawieźć do labu. Takie są nasze doświadczenia. Dwa razy próbka pobrana na spokojnie w domu - czysto. Raz w międzyczasie w klinice (bez mycia) - wyszła bakteria (skórna, stąd wątpliwości i powtórzenie badania).✨ Starania od 09/24 (10 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa, owulacja
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 % -
Dzień dobry. Potrzebowałam trochę czasu na ostygniecie swoich emocji. Po 48h beta z 6.1 spadła na 4.1 . Także wiedziałam już wtedy, że już w tym cyklu po zawodach. Z racji, że polozna kazała mi zrobić pierwszy test ciazowy dopiero dziś zrobiłam go, żeby nie było. Żeby mieć czarno na białym i dziś odstawiłam proga. Także lada chwila będę się witać z okresem 😉👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i problemami genetycznymi.
3 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm)
18.06 - HSG -
Paula. wrote:Dzień dobry. Potrzebowałam trochę czasu na ostygniecie swoich emocji. Po 48h beta z 6.1 spadła na 4.1 . Także wiedziałam już wtedy, że już w tym cyklu po zawodach. Z racji, że polozna kazała mi zrobić pierwszy test ciazowy dopiero dziś zrobiłam go, żeby nie było. Żeby mieć czarno na białym i dziś odstawiłam proga. Także lada chwila będę się witać z okresem 😉
ściskam Cię
Paula. lubi tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (10 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa, owulacja
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 % -