Zajdziemy do wakacji...Uda się? Zapraszam :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie zdeterminowane i zmotywowane do starań o dzidzię staraczki, zapraszam do tego tematu. Do wakacji z fasolką pod serduchem
Dopinajcie się do tematu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 10:39
ewcia21k, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Jak bardzo bym chciała

Żeby fasolki rosły od wpisów na forum to miałabym już całkiem fajną gromadkę
Mam nadzieję,że do wakacji sporo zielonych fasolek nam się pokaże
karolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja się dopnę, ale z zastrzeżeniem, że zajdę do końca wakacji, bo starać się będę mogła od ich początku dopiero. No i mam nadzieję, że pójdzie równie szybko jak ostatnio, ale tym razem ze szczęśliwym finałem wiosną 2015.
ewcia21k, karolaa, Kaśka, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*

-
Dziewczynki mój Mężuś stwierdził, że pewnie dlatego do tej pory się nam nie udało, bo dziecko ma się urodzić w marcu. Na nazwisko będzie miał Marzec to i urodzi się w marcu
Idąc tym tokiem myślenia zafasolkować powinnam w lipcu, więc dopisuję się do Was. Wyjeżdżamy 26 lipca na urlop i mam nadzieję, że będą to pierwsze dni po tym jak okaże się, że jestem w ciąży 
Choć nie obraziłabym się gdybym została ciężaróweczką już w maju
W każdym razie - lipiec to górna granica 
karolaa, ewcia21k, kwiatuszek789, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Ja też z utęsknieniem czekam na szczęśliwy finałvincaminor wrote:To i ja się dopnę, ale z zastrzeżeniem, że zajdę do końca wakacji, bo starać się będę mogła od ich początku dopiero. No i mam nadzieję, że pójdzie równie szybko jak ostatnio, ale tym razem ze szczęśliwym finałem wiosną 2015.

karolaa lubi tę wiadomość
-
W tamtym roku zaszłam końcem kwietnia to może i teraz się uda:)
Mąż akurat w tym samym czasie będzie w domku co rok temu kiedy nam się udało i ovu się szykuje na jego urlop
chmurreczkaa, karolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Ja mam nadzieję, że uda się wcześniej może już niedługo ale wpisuje się tutaj 

[/link]