Zajdziemy do wakacji...Uda się? Zapraszam :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie zdeterminowane i zmotywowane do starań o dzidzię staraczki, zapraszam do tego tematu. Do wakacji z fasolką pod serduchem Dopinajcie się do tematu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 10:39
ewcia21k, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Jak bardzo bym chciała
Żeby fasolki rosły od wpisów na forum to miałabym już całkiem fajną gromadkę
Mam nadzieję,że do wakacji sporo zielonych fasolek nam się pokażekarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja się dopnę, ale z zastrzeżeniem, że zajdę do końca wakacji, bo starać się będę mogła od ich początku dopiero. No i mam nadzieję, że pójdzie równie szybko jak ostatnio, ale tym razem ze szczęśliwym finałem wiosną 2015.
ewcia21k, karolaa, Kaśka, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Dziewczynki mój Mężuś stwierdził, że pewnie dlatego do tej pory się nam nie udało, bo dziecko ma się urodzić w marcu. Na nazwisko będzie miał Marzec to i urodzi się w marcu Idąc tym tokiem myślenia zafasolkować powinnam w lipcu, więc dopisuję się do Was. Wyjeżdżamy 26 lipca na urlop i mam nadzieję, że będą to pierwsze dni po tym jak okaże się, że jestem w ciąży
Choć nie obraziłabym się gdybym została ciężaróweczką już w maju W każdym razie - lipiec to górna granica
karolaa, ewcia21k, kwiatuszek789, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
vincaminor wrote:To i ja się dopnę, ale z zastrzeżeniem, że zajdę do końca wakacji, bo starać się będę mogła od ich początku dopiero. No i mam nadzieję, że pójdzie równie szybko jak ostatnio, ale tym razem ze szczęśliwym finałem wiosną 2015.
karolaa lubi tę wiadomość
-
W tamtym roku zaszłam końcem kwietnia to może i teraz się uda:)
Mąż akurat w tym samym czasie będzie w domku co rok temu kiedy nam się udało i ovu się szykuje na jego urlopchmurreczkaa, karolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny