Zapalenie, nadżerka a szanse na poczęcie
-
na pewno wpływają Kochana, koniecznie porozmawiaj o tym z lekarzem. powinnaś wyleczyć zapalenie a z nadżerką to zależy. ja miałam nadżerkę na całej szyjce i miałam wymrażaną, przez cały miesiąc nie mogliśmy się starać(w ogóle współżyć) a po dwóch jak poszłam na kontrolę to już wszystko się zagoiło i mam zielone światło. powiedz lekarzowi, że chcesz zajść w ciążę i koniecznie wylecz zapalenie
-
Rozumiem...tydzień temu miałam robiony posiew i teraz we wtorek beda wyniki to lekarz powiedzial ze bedzie dopiero wiadomo jakie bakterie wywoluja to zapalenie i wtedy mi przepisze odpowiednie globulki lub tabletkiwarto mieć marzenia doczekać ich spełnienia..
-
mi lekarz powiedział w lutym ze jesli planuje ciaze to ''nie bedzie ruszac narazie tej nadzerki''ale nie wiem juz co byloby lepsze...na cytologii ktora robilam w lutym wyszla mi druga grupa z wykrzyknikiem wiec chyba to nie najlepiej prawda?warto mieć marzenia doczekać ich spełnienia..
-
nick nieaktualny
-
też mam nadżerkę ale małą i jak na razie, nie będzie lekarz z tym nic robić, tym bardziej że nie mam żadnych infekcji, a mam nadzieję że po laparoskopii uda mi się szybko zajść w ciążę"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
nick nieaktualnyJa mam mala nadzerke. Lekarz powiedzial mi ze poki nie rodzilam, nalezy ja leczyc tylko globulkami, dopochwowo. Ale jakby byl stan zapalny, to powiedzial, ze najpierw tzreba go wyleczyc, a potem rozpoczac starania... Ponoc nadzerka tez moze zaniknac samoistnie w trakcie ciazy....
-