X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne zapalenie pęcherza
Odpowiedz

zapalenie pęcherza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolina Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny powiedzcie czy borykałyście się z zapaleniem pecherza ciągle nawracającym? jakie macie sposoby i rady, co wam pomogło? ja jestem załamana od 5 lat pojawia się u mnie ten problem i szukam naturalnych sposóbów bo antybiotyki nie pomagają....

Karolina
  • Maka Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście jeszcze tego bólu nie znam. Ale moja siostra dość często z tym walczy... Wiem tylko że pomaga jej Furaginum.

ckaik0s3070dl07t.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio był na tapecie taki wątek.
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/problemy-z-pecherzem,1230.html

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ