X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne zapalenie pęcherza
Odpowiedz

zapalenie pęcherza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolina Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny powiedzcie czy borykałyście się z zapaleniem pecherza ciągle nawracającym? jakie macie sposoby i rady, co wam pomogło? ja jestem załamana od 5 lat pojawia się u mnie ten problem i szukam naturalnych sposóbów bo antybiotyki nie pomagają....

Karolina
  • Maka Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście jeszcze tego bólu nie znam. Ale moja siostra dość często z tym walczy... Wiem tylko że pomaga jej Furaginum.

ckaik0s3070dl07t.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio był na tapecie taki wątek.
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/problemy-z-pecherzem,1230.html

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ