Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zapalenie pęcherza
Odpowiedz

Zapalenie pęcherza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też polecam urosept i żurawinę w tabletkach po kuracji antybiotykiem. Teraz profilaktycznie łykam ten pierwszy i odpukać nic nie wraca :)

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W następnym tygodniu idę do laboratorium po wyniki to wezmę pojemniczek i zrobię ten posiew, trudno zapłacę. Już i tak tyle badań robię, że w tą czy w tamtą, ważne by wiedzieć co i jak

M&M
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka koniecznie, bo będzie wiadomo w koncu jaka ta bakteria cię zaatakowała, może przepisze ci inny antybiotyk, najważniejsze żeby nie poszło to dalej, bo po co cierpieć.
    i jak byś brała furaginum to chociaz z 3 doby go nie bierz żeby wypłukał się choć trochę z organizmu i nie oszukał.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, no badanie będę robiła koło środy, więc wezmę jeszcze jutro i w sobotę. A może jutro lekarz wymyśli coś i da coś innego. No zobaczę. Ale i tak zrobię ten posiew, bo będę w lab.

M&M
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej lekarz doradzi... my jedynie możemy gdybać.. Ale trzymam mocno kciuki żebyś pozbyła się tego cholerstwa i naprawdę gorąco polecam jakiś suplement diety z żurawiną i wit C i pietruszką czy też innymi składnikami po takiej antybiotykoterapii.. bo jednak układ moczowy potrzebuje wsparcia, wiem po sobie ;/
    a lekarz na pewno zleci ten posiew skoro antybiotyk poprzedni nie dał rady, bynajmniej powinien. :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja i tak go zrobię. No ja biorę od tamtego zapalenia urinatin, jutro się wybieram do apteki, więc na pewno coś zakupię dodatkowego :)

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj współczuje znam temat..zawsze miałam z tym problem....a od jakiegoś roku mam regularnie raz w miesiącu czasem 2 zalezy:):)

antybiotyki różne brałam i zawsze powraca a bez furalginy to sie z domu nie ruszam mam w kazdej torebce:):) i jak czuje ze coś się dzieje łyukam od razu 3 tab inaczej nic nie zadziała:):)...ale ja jestem dziwny przypadek:)

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem dziwny przypadek. A może nie dziwny, tylko lekarze się nie znają. Od dziecka coś mi było, tylko zawsze kazali zrobić morfologię, ob, crp, mocz. A ja zawsze miałam hashimoto, a oni innych badań nie zlecali. Ale powiem wam, że jak poszłam do reumatologa z moimi ANA to od razu: morfologia, mocz, crp, czynnik reumatoidalny, ob, badania na wątrobę, nerki i powtórzenie ANA i podtypów jego. Więc tam to byłam zachwycona, ale to szpital był i że ja taka młoda wśród starszych pań (50-70) no to byłam wyzwaniem :)

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech żyją dziwne przypadki przynajmniej lekarze nie spią:):)

Martoszka, JagnaJankowska lubią tę wiadomość

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ