Zapalenie pęcherza
-
WIADOMOŚĆ
-
Martoszka koniecznie, bo będzie wiadomo w koncu jaka ta bakteria cię zaatakowała, może przepisze ci inny antybiotyk, najważniejsze żeby nie poszło to dalej, bo po co cierpieć.
i jak byś brała furaginum to chociaz z 3 doby go nie bierz żeby wypłukał się choć trochę z organizmu i nie oszukał.
-
Najlepiej lekarz doradzi... my jedynie możemy gdybać.. Ale trzymam mocno kciuki żebyś pozbyła się tego cholerstwa i naprawdę gorąco polecam jakiś suplement diety z żurawiną i wit C i pietruszką czy też innymi składnikami po takiej antybiotykoterapii.. bo jednak układ moczowy potrzebuje wsparcia, wiem po sobie ;/
a lekarz na pewno zleci ten posiew skoro antybiotyk poprzedni nie dał rady, bynajmniej powinien. -
nick nieaktualnyoj współczuje znam temat..zawsze miałam z tym problem....a od jakiegoś roku mam regularnie raz w miesiącu czasem 2 zalezy:)
antybiotyki różne brałam i zawsze powraca a bez furalginy to sie z domu nie ruszam mam w kazdej torebce:) i jak czuje ze coś się dzieje łyukam od razu 3 tab inaczej nic nie zadziała:)...ale ja jestem dziwny przypadek:) -
Ja też jestem dziwny przypadek. A może nie dziwny, tylko lekarze się nie znają. Od dziecka coś mi było, tylko zawsze kazali zrobić morfologię, ob, crp, mocz. A ja zawsze miałam hashimoto, a oni innych badań nie zlecali. Ale powiem wam, że jak poszłam do reumatologa z moimi ANA to od razu: morfologia, mocz, crp, czynnik reumatoidalny, ob, badania na wątrobę, nerki i powtórzenie ANA i podtypów jego. Więc tam to byłam zachwycona, ale to szpital był i że ja taka młoda wśród starszych pań (50-70) no to byłam wyzwaniemM&M
-
nick nieaktualny
-