Zapytanie, zagwozdka
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Mam pytanie do Pań, które wiedzą lepiej. Mój okres jest w miarę regularny. Ale w styczniu spóźnił się 10 dni, to przyszedł z bólem przez 2 dni, plamienie tyle o ile czyli prawie zero (plamienie- brązowy śluz). Plamienie występowało przez prawie 3 dni. W tym okresie przy sniadaniu mialam uczucie jakby mnie mdliło, ale wtedy jeszcze nie myślałam o tym tak bardzo. Testy 3 zrobione i wyszły negatywnie- w tamtym tygodniu. Dzisiaj test kolejny też negatywny. Okresu jak nie było tak nie ma.
Zapisana jestem do ginegologa na 8 luty. Bo zaczynam się bardzo martwić.
Chyba że to jakaś inna przypadłość.
Dziękuję serdecznie za każdą odpowiedź.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2023, 13:29
-
Mogłaś mieć torbiel na jajniku- niepekniety pęcherzyk który rósł sobie i nie owulowal. Kontrola u gin napewno wskazana, ale jak przyszła miesiączka to jest szansa ze się wchłonął.👩🏼32🧔🏼♂️32
09.2018 Początek starań
02.2019 ciąża-> poronienie samoitne 7tc.
02.2021 sonoHSG - niedrożny prawy jajowód
04-07.2021 4 cykle stymulacji -bez efektu, słaby lewy jajnik
AMH 2.02 -> 1.5 ->0,9 ->0,7
mthfr homo, pai-1 hetero
03.2023 laparohisteroskopia -> udrożniony prawy jajowód 🥳🤩, endometrioza I st.
Immunologia ✅
IVF
03.2022 -Krótki protokół 🥚🥚🥚👎
9.2023 długi protokół 🥚🥚👎
9.2024 krótki protokół 🥚👎 -
nick nieaktualnyMiesiączki jako takiej nie było, tylko to plamienie- śluz o zabarwieniu brązowym. Mój Partner zaczyna planować życie z potomkiem, a ja podchodzę bardzo ostrożnie do tego. Bardzo pragnę dzidziusia, bo i wiek już swój mam- 37 lat. Nie staraliśmy się z Partnerem, i gdyby się udało to byśmy byli w 7 niebie. Ale wiem, że różnie może być.
-
nick nieaktualny
-