X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zapytanie, zagwozdka
Odpowiedz

Zapytanie, zagwozdka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2023, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Mam pytanie do Pań, które wiedzą lepiej. Mój okres jest w miarę regularny. Ale w styczniu spóźnił się 10 dni, to przyszedł z bólem przez 2 dni, plamienie tyle o ile czyli prawie zero (plamienie- brązowy śluz). Plamienie występowało przez prawie 3 dni. W tym okresie przy sniadaniu mialam uczucie jakby mnie mdliło, ale wtedy jeszcze nie myślałam o tym tak bardzo. Testy 3 zrobione i wyszły negatywnie- w tamtym tygodniu. Dzisiaj test kolejny też negatywny. Okresu jak nie było tak nie ma.
    Zapisana jestem do ginegologa na 8 luty. Bo zaczynam się bardzo martwić.
    Chyba że to jakaś inna przypadłość.
    Dziękuję serdecznie za każdą odpowiedź.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2023, 13:29

• Nielubiekawy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2023, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogłaś mieć torbiel na jajniku- niepekniety pęcherzyk który rósł sobie i nie owulowal. Kontrola u gin napewno wskazana, ale jak przyszła miesiączka to jest szansa ze się wchłonął.

👩🏼32🧔🏼‍♂️32
    09.2018 Początek starań
    02.2019 ciąża-> poronienie samoitne 7tc.
    02.2021 sonoHSG - niedrożny prawy jajowód
    04-07.2021 4 cykle stymulacji -bez efektu, słaby lewy jajnik
    AMH 2.02 -> 1.5 ->0,9 ->0,7
    mthfr homo, pai-1 hetero

03.2023 laparohisteroskopia -> udrożniony prawy jajowód 🥳🤩, endometrioza I st.
    Immunologia ✅

IVF
    03.2022 -Krótki protokół 🥚🥚🥚👎
    9.2023 długi protokół 🥚🥚👎
    9.2024 krótki protokół 🥚👎
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2023, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesiączki jako takiej nie było, tylko to plamienie- śluz o zabarwieniu brązowym. Mój Partner zaczyna planować życie z potomkiem, a ja podchodzę bardzo ostrożnie do tego. Bardzo pragnę dzidziusia, bo i wiek już swój mam- 37 lat. Nie staraliśmy się z Partnerem, i gdyby się udało to byśmy byli w 7 niebie. Ale wiem, że różnie może być.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2023, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodatkowo to była jednorazowa sytuacja z tym plamieniem (niecałe 3 dni i to bardzo skąpo, tyle co jak sie wycierałam papierem to zobaczyłam, śluz zabarwiony na brązowo). Wcześniej nigdy czegoś takiego nie miałam. Więc i trochę się przestraszyłam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ