X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaufanie do lekarza w 2020r.
Odpowiedz

Zaufanie do lekarza w 2020r.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pati29 Znajoma

Wysłany: 1 listopada 2020, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) piszę ten wątek dlatego że sprawdziłam 3 lekarzy i każdy z nich mówił coś innego. 1 mnie zbadał i stwierdził że jest ok,drugi lekarz powiedział że mam polipy endomatrialne i trzeba wykonać łyżeczkowanie. Z powodu pandemii koronawirusa,mój zabieg został odwołany,z powodu plemienia poszłam do innego lekarza,który potwierdził że jest polip i trzeba wykonać zabieg, zabieg się odbył. Po jakimś czasie zaczęłam delikatnie plamić,więc poszłam do 2 dr. Dała mi wybór albo biorę leki hormonalne albo zachodzę w ciążę,ręce rozłożyła. Wróciłam do mojego 3 lekarza stwierdził że wyniki histeroskopii są dobre i mam brać witaminy dla kobiet planujących ciążę. Dlatego podsumowując lekarz,a lekarz też różnica.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ