Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaufanie do lekarza w 2020r.
Odpowiedz

Zaufanie do lekarza w 2020r.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pati29 Znajoma

Wysłany: 1 listopada 2020, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) piszę ten wątek dlatego że sprawdziłam 3 lekarzy i każdy z nich mówił coś innego. 1 mnie zbadał i stwierdził że jest ok,drugi lekarz powiedział że mam polipy endomatrialne i trzeba wykonać łyżeczkowanie. Z powodu pandemii koronawirusa,mój zabieg został odwołany,z powodu plemienia poszłam do innego lekarza,który potwierdził że jest polip i trzeba wykonać zabieg, zabieg się odbył. Po jakimś czasie zaczęłam delikatnie plamić,więc poszłam do 2 dr. Dała mi wybór albo biorę leki hormonalne albo zachodzę w ciążę,ręce rozłożyła. Wróciłam do mojego 3 lekarza stwierdził że wyniki histeroskopii są dobre i mam brać witaminy dla kobiet planujących ciążę. Dlatego podsumowując lekarz,a lekarz też różnica.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ