Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaufanie do lekarza w 2020r.
Odpowiedz

Zaufanie do lekarza w 2020r.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pati29 Znajoma

Wysłany: 1 listopada 2020, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) piszę ten wątek dlatego że sprawdziłam 3 lekarzy i każdy z nich mówił coś innego. 1 mnie zbadał i stwierdził że jest ok,drugi lekarz powiedział że mam polipy endomatrialne i trzeba wykonać łyżeczkowanie. Z powodu pandemii koronawirusa,mój zabieg został odwołany,z powodu plemienia poszłam do innego lekarza,który potwierdził że jest polip i trzeba wykonać zabieg, zabieg się odbył. Po jakimś czasie zaczęłam delikatnie plamić,więc poszłam do 2 dr. Dała mi wybór albo biorę leki hormonalne albo zachodzę w ciążę,ręce rozłożyła. Wróciłam do mojego 3 lekarza stwierdził że wyniki histeroskopii są dobre i mam brać witaminy dla kobiet planujących ciążę. Dlatego podsumowując lekarz,a lekarz też różnica.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ