X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zespół Ashermana a ciąża
Odpowiedz

Zespół Ashermana a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2021, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jestem po usunięciu zrostów i polipa. Lekarze mówią, że to podejrzenie zespółu Ashermana. Powiedzcie mi czy ciężko jest zajść w ciążę? chodzi o donoszenie ciąży. Jestem po 4 poronieniach i nie długo podchodzimy do starań. Może jest tutaj osoba co mimo zespołu zaszła w ciążę i urodziła zdrowe dzieciątko.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ