X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne zgubienie nadmiernych kilogramow a starania
Odpowiedz

zgubienie nadmiernych kilogramow a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ponieważ idzie lato a mnie ostatnio niestety przytylo mi się dosc sporo,chciałabym zacząć ćwiczyć, i lepiej się odzywiac,żeby zgubić nadmierne kg. Oczywiście starając się o bobasa nie powinno się wykonywać jakiś bardzo wyczerpujących i obciążając ćwiczeń,ani tez stosować restrykcyjnych diet.
    Jakie powinnam wykonywac ćwiczenia,jak komponować posilki żeby schudnac a nie utrudnić sobie możliwości zajścia w ciaze. Czy wy dziewczyny uprawianie jakiś sport, co jecie ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ćwiczę na orbitreku 6-7 dni w tyg.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej jesc na parze i gotowane mieso.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z ćwiczeń może basen? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby-najlepsza dieta to po prostu jeść mniej :) ja tak schudłam 17 kg i wtedy na wszystko możesz sobie pozwolić, tylko zamiast całego kotleta zjedz pół :)

polkosia lubi tę wiadomość

• Evaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 23:05

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Kati86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jem wszystko i ile mam ochotę ;) czekolada, chipsy, smażone... od stycznia 2014 do dziś -26kg ;)

Pomogły mi tabletki regulujące metabolizm...
    ale może zacznijmy id tego ile masz wagi przy jakim wzroście? bo u mnie było co zbijać ;)

IVF MAJ 2016 <3 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka <3
    14.08.2016 ;( żegnaj synku
    krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01 <3
    Bruno 18.07.2017
    krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn :)
    Aleks 5.04.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kati jakie tabletki?

• Kati86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glucophage dostałam je od gina i miesiąc temu endokrynolog potwierdziła że to ich zasługa i że mam nie przerywać kuracji ;)
    Ale nie na wszystkich tak działa bo nawet ta lekarka była w szoku że aż tak ładnie u mnie podziałały - oprócz zgubionych kg przy PCO wróciła mi owulacja :)

IVF MAJ 2016 <3 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka <3
    14.08.2016 ;( żegnaj synku
    krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01 <3
    Bruno 18.07.2017
    krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn :)
    Aleks 5.04.2019
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ