Zioła o. Sroki na płodność
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie. Przeglądałam już kilka wątków na ten temat żaden nie odświeżany od lat i nigdzie nie było wszystkich informacji. Jak to jest ze składem widziałam 2 różne, ile pijecie i jak długo. i najważniejsze czy są tego efekty w postaci małych dzieciaczków? Dziś po pracy zrobię objazdówkę po wszystkich zielarniach w okolicy. Chce zacząć od pierwszego dnia @ czyli mysle ze max do soboty. mam nadzieje ze zioła uspokoją moją gospodarkę hormonalną i unormują długość cyklu. Nie bede brać już żadnych hormonów. Ani wysłuchiwać od lekarzy ze sie nie spieszy - mam czekac i 150 zł za każda wizyte, która nic nowego nie wnosi.
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Piłam 3 mce, odstawiłam na 2 i zaszłam w ciążę (po 3 latach starań) w tym po jednej pozamacicznej i się zastanawiam, czy zdrowa aktualnie ciąża nie jest wynikiem picia ziół, które wspomagają pracę jajowodów?Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
obiecująco to wygląda czy przekonałas swojego faceta do picia ziół bo to podobno pomaga na obojga partnerów. Mój stwierdził ze on woli nie, bo jeszcze do niego okres zacznie przychodzić jak skończy kuracje i spóźnione gratulacje z fasolki. Chłopczyk czy dziewczynka ?
20.03.2018
AleksandraW wrote:Witajcie. Przeglądałam już kilka wątków na ten temat żaden nie odświeżany od lat i nigdzie nie było wszystkich informacji. Jak to jest ze składem widziałam 2 różne, ile pijecie i jak długo. i najważniejsze czy są tego efekty w postaci małych dzieciaczków? Dziś po pracy zrobię objazdówkę po wszystkich zielarniach w okolicy. Chce zacząć od pierwszego dnia @ czyli mysle ze max do soboty. mam nadzieje ze zioła uspokoją moją gospodarkę hormonalną i unormują długość cyklu. Nie bede brać już żadnych hormonów. Ani wysłuchiwać od lekarzy ze sie nie spieszy - mam czekac i 150 zł za każda wizyte, która nic nowego nie wnosi.
Martaja lubi tę wiadomość
-
no niby sie tak mówi ale tu 100 gram tam 50 gram a ze to suszone zioła to jest tego tyyyle i sie robi jak reklamówka z biedronki
20.03.2018
AleksandraW wrote:obiecująco to wygląda czy przekonałas swojego faceta do picia ziół bo to podobno pomaga na obojga partnerów. Mój stwierdził ze on woli nie, bo jeszcze do niego okres zacznie przychodzić jak skończy kuracje i spóźnione gratulacje z fasolki. Chłopczyk czy dziewczynka ?
Facet nie pił, bo mój ma akurat wyniki tak dobre, że aż lekarz mu gratulował, bo wręcz ponad idealne
Ale faceci i ich żarty i podejscie do takich spraw..... pffff
Wczoraj się dowiedziałam, że będzie Magdalenka
A mieszankę mieszałam sama.AleksandraW lubi tę wiadomość
Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, ja robiłam sama, zawsze wiadomo co tam na prawdę jest.. Skład ziół ojca sroki nr 3 wzięłam z http://www.bonimed.pl/pl/artykuly/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki
Uważam że mi pomogły, już w pierwszym cyklu miałam zauważalne oznaki owulacji (tak to miałam niemal ciągle bez owu). W drugim byłam już w ciązy. Piłam ja i mąż bo lubimy herbaty ziołoweAleksandraW, Agness12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki
Mam pytanie do dziewczyn obytych w temacie ziółek, czy mozna zwiekszyc dawke? Ja mam cykle bezowulacyjne, kupilam mieszanke nr3 ojca sroki i pije szklanke przed snem. Zastanawiam sie czy by nie pic jeszcze rano, ale nie wiem czy mozna...Czarna81
22 cs. -
Z tego co się orientuję dawki nie należy zwiększać. Zioła mogą pomóc, ale mogą też zaszkodzić jak się przesadzi
Ja piłam Srokę przez jeden cykl i pomogły mi wyregulować hormony tarczycy. Skróciły też cykl z 46 dni do 30 i w końcu czułam, że mam owulację. Niestety wystąpiły też skutki uboczne - mocno skakało mi ciśnienie i miałam krwotoki z nosa cały czas. Po odstawieniu ziół wszystko wróciło do normy. Niedługo mam zamiar spróbować jeszcze raz, może tym razem dobrze na nie zareaguję -
nick nieaktualny