X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ziola Ojca Klimuszki nr 1 niedrozne jajowody
Odpowiedz

Ziola Ojca Klimuszki nr 1 niedrozne jajowody

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Liv Koleżanka

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny
    Przeszlam niedawno zabieg laparoskopii okazalo sie ze mam jeden jajowod niedrozny,.a drugi drozny. Podlamalam się trochę:(
    Czytalam, ze na zrosty pomagaja ziola ojca Klimuszki moze ktoras.z Was cos.wie na ten temat?
    Zalamana jestem tym wynikiem laparo
    Ognisk endo nie stwierdzono ale prawy jajowod niedrozny i nie dalo się go udroznic ;(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ