X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zioła Ojca Sroki
Odpowiedz

Zioła Ojca Sroki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tynka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy możliwe jest spóźnienie okresu po nich? Zaczęłam pić od 12 dc. @ miała być dzisiaj, test negatywny

1cb90e9c99.png
    a9013fc3de.png
    Aniołek 8tc
    06cf3d1f83.png
    fe7c1817d8.png
  • Kejti91 Nowa

Wysłany: 29 grudnia 2019, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego, co wiem to zioła ojca Sroki pije się od 1 DC do owulacji. Może przez to, że później zaczęłaś pić cykl Ci się wydłużył...
    Proponuję zrobić betę, da Ci pewność co do ciąży ☺️

• Tynka1990 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejti91 wrote:
    Z tego, co wiem to zioła ojca Sroki pije się od 1 DC do owulacji. Może przez to, że później zaczęłaś pić cykl Ci się wydłużył...
    Proponuję zrobić betę, da Ci pewność co do ciąży ☺️
    Zrobię jutro jeszcze jeden test A jak nie to do gina

1cb90e9c99.png
    a9013fc3de.png
    Aniołek 8tc
    06cf3d1f83.png
    fe7c1817d8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2019, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka1990 wrote:
    Czy możliwe jest spóźnienie okresu po nich? Zaczęłam pić od 12 dc. @ miała być dzisiaj, test negatywny
    Zioła ojca Sroki pije się od 1 dnia cyklu do owulacji. Może dlatego że później zaczęłaś pić, to wydłużyłas cykl...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ