X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zioła Ojca Sroki
Odpowiedz

Zioła Ojca Sroki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tynka1990 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy możliwe jest spóźnienie okresu po nich? Zaczęłam pić od 12 dc. @ miała być dzisiaj, test negatywny

1cb90e9c99.png
    a9013fc3de.png
    Aniołek 8tc
    06cf3d1f83.png
    fe7c1817d8.png
  • Kejti91 Nowa

Wysłany: 29 grudnia 2019, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego, co wiem to zioła ojca Sroki pije się od 1 DC do owulacji. Może przez to, że później zaczęłaś pić cykl Ci się wydłużył...
    Proponuję zrobić betę, da Ci pewność co do ciąży ☺️

• Tynka1990 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejti91 wrote:
    Z tego, co wiem to zioła ojca Sroki pije się od 1 DC do owulacji. Może przez to, że później zaczęłaś pić cykl Ci się wydłużył...
    Proponuję zrobić betę, da Ci pewność co do ciąży ☺️
    Zrobię jutro jeszcze jeden test A jak nie to do gina

1cb90e9c99.png
    a9013fc3de.png
    Aniołek 8tc
    06cf3d1f83.png
    fe7c1817d8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2019, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka1990 wrote:
    Czy możliwe jest spóźnienie okresu po nich? Zaczęłam pić od 12 dc. @ miała być dzisiaj, test negatywny
    Zioła ojca Sroki pije się od 1 dnia cyklu do owulacji. Może dlatego że później zaczęłaś pić, to wydłużyłas cykl...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ