ziola ojca sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
magda-ck wrote:Ja też zaczęłam pic 5 dc, szkoda mi było marnować kolejnego miesiąca
Powiedz mi kochana czy spóźniała Ci się @ po tych ziołach?
Bo ja powinnam mieć wczoraj a nie mam i nie wiem czy to nie skutek tego, że zaczęłam pić od 5dc?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczko lebiodka to oregano, ja też zamieniłam bo lebiodki nie mogłam nigdzie dostać
Isiu ja szczerze mówiąc czuje @ za rogiem więc pewnie lipa... ale jeżeli Tobie się już @ spóźnia to może zrób test bo jeżeli dalej pijesz ziółka to chyba nie powinno się ich pić jeżeli jest fasolka -
nick nieaktualny
-
Mam do sprzedania na wspomaganie poczecia upragnionego Maluszka:
- Zioła Ojca Sroki nr 3 (na wspomaganie owulacji)
Oto ich skład:
* lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr
* koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr
* macierzanka {Serpylli Herba} 50gr
* pokrzywa {Urticae Folium} 50gr
* dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr
* rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr
* ruta {Herba Rutae} 20gr
* nagietek {Calendulae flos} 20gr
* nostrzyk {Herba meliloti} 20gr
Mam ich małe opakowanie. Mysle, ze jest ich około 150 g. Jeżeli chce ktos znać dokładna waga to nie ma problemu.
Możliwośc wysyłki w dniach od 30.09 do 14.10.2014.
Gdyby był ktos zainteresowany to prosze pisac pod wykresem. -
Hej ja pilam te ziola 3 cykle i niestety mi nic nie pomogly chyba przez to nabylam sie jakiegos paskudztwa bo mialam bardzo zly stopien czystosci i wlasnie mysle ze to chyba przez te ziola a tez liczylam ze mi pomoga i teraz nie wiem czy mam znowu je zaczac pic,,,ide w poniedzialek na hsg. i mysle ze moze pa tym badaniu uda sie wkoncu:)
Magda26 -
Magda 26 wrote:Hej ja pilam te ziola 3 cykle i niestety mi nic nie pomogly chyba przez to nabylam sie jakiegos paskudztwa bo mialam bardzo zly stopien czystosci i wlasnie mysle ze to chyba przez te ziola a tez liczylam ze mi pomoga i teraz nie wiem czy mam znowu je zaczac pic,,,ide w poniedzialek na hsg. i mysle ze moze pa tym badaniu uda sie wkoncu:)
Oj to teraz mnie nastraszyłaś ;/ Ale będę je dalej piłą
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
ja tylko słyszałam o ziołach ojca sroki i się wahałam czy je zamówić, czy te co teraz mam - baby and mama med.Głównie przekonało mnie to że zwiększają płodność i mają w sobie vitex agnus castus a on reguluje cykle.
a co do branie to bynajmniej te moje trzeba zacząć brać tak jak jest w zaleceniach, bo mieszanka jest podzielona na dwie fazy i na pewno tak lepiej działają