Złe winiki, potrzebne wsparcie :(
-
Cześć dziewczyny potrzebuję waszego wsparcia.
Jestem tutaj na forum świeżynką ale w staraniu o dzieciątko już nie taka świeża. Chciałam się wam troszkę zwierzyć troszke wyżalić bo dzisiaj pół dnia siedzę pod kołdrą i płaczę.
Ale może zacznę od początku. Z mężem staramy się o dzidziusia od 5 miesięcy ( wiem ze dla wielu z was to pewnie mało, ale dla mnie to jest nieskończoność) Rzuciłam prace by zająć się domem wypocząć nie stresować się "odhamić sie " jak to mówią, ale to też nic nie dało jedynie cykl mi sie poprzestawiał. Wiec poszłam do ginekologa wstępne badania wszystko "na oko" ładnie, ale dzisiaj byłam po odbiór cytologi i wyszło jakieś bakteryjne nie wiadomo co i dostałam Macmiror comlex 500, gynalgin, gynoflor. No i załamałam się bo z jednej strony pozbędę się paskudztwa będę zdrowiusieńka ale z drugiej 3 miesiące celibatu i w 2014 na pewno nie zafasolkuje ;(rybka lubi tę wiadomość
[/url] -
No przy takich lekach musisz na razie odpuścić, ale powiem ci że czasem to może przynieść lepsze skutki niż spinanie się co miesiąc. Odpuść, znajdź sobie jakieś zajęcie, nie myśl i 3 m-ce zlecą nie wiadomo kiedy
Marta8880, rybka lubią tę wiadomość
-
I JA SIE DOPISUJE DO KOLEZANEK POWYZEJ MAJA RACJE KOCHANA NIE ZALAMUJ SIE I NAJPIERW WYLECZ TO PASKUDZTWO A CZAS SZYBKO ZLECI NAJLEPIEJ ZAJMNIJ SE CZYMS INNYM MOZE JAKIES HOBBY?? JA NP.ZACZELAM DIETE I CWICZENIA I GLOWA NIE JEST PELNA OD MYSLENIA CZY SIE UDALO CZY NIE..ZYCZE POWODZENIA I GLOWKA DO GORY!!! BEDZIE NAPEWNO DOBRZE!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 15:26
Strażaczka90, Marta8880 lubią tę wiadomość
-
Martuś
Spójrz na to inaczej. A co, gdyby Wam się udało teraz z ciążą? Co, gdybyś przez te zakażenie urodziła chore dziecko, albo poroniła?
Wyleczysz się, owszem, to potrwa kilka miesięcy, ale będziesz zdrowa. Zwiększysz szanse na szczęśliwą ciążę, na szczęśliwe rozwiązanie.
Warto poczekać trochę dłużej na happy end
Będzie dobrze :* wiesz o tym. Będzie cudownie!
Spójrz. Nawet, jeśli zaszłabyś w ciążę w 2014, to i tak urodzisz w 2015. A tak? Wyleczysz się, a nuż uda Wam się zaciążyć za pierwszym, drugim podejściem po odstawieniu leków? I może tak czy siak urodzisz w 2015?
Będziesz spokojniejsza, że się wyleczyłaś. Będziesz spokojniejsza, że zachodzisz w ciążę jako zdrowa kobitka
Uśmiech na buźkę! :*rybka, Nona, Marta8880 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
Nie powiem nic innego, jak dziewczyny wyżej - najlepiej wstrzymać się, infekcję wyleczyć i dopiero wtedy się starać.
A ile czasu masz brać te leki?
Przy zakażeniu warto, aby partner też stosował jakieś środki. U mężczyzn infekcje nie dają objawów a niestety niewyleczone odnawiają je u kobiet.
rybka, Marta8880 lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Mam wybrać wszystkie tabletki do końca jest ich chyba ze 30 wieć stąd te 3 miesiące.
A męża w tym miesiącu wyśle na badanie nasienia i może na posiew, może też m coś wykaże lepiej wcześniej niż później.
Jejuś dziewczyny nie wiem co ja bym bez was zrobiła. Czuje dzięki wam siłę i moc do działania, będę teraz twarda. Macie racje lepiej sie wyleczyć niż poronić czy urodzić chore dziecko.
co do mierzenia temperatury... obiecuję mocne postanowienie poprawy i będę badać ranorybka lubi tę wiadomość
[/url] -
Marta8880 wrote:Mam wybrać wszystkie tabletki do końca jest ich chyba ze 30 wieć stąd te 3 miesiące.
A męża w tym miesiącu wyśle na badanie nasienia i może na posiew, może też m coś wykaże lepiej wcześniej niż później.
Jejuś dziewczyny nie wiem co ja bym bez was zrobiła. Czuje dzięki wam siłę i moc do działania, będę teraz twarda. Macie racje lepiej sie wyleczyć niż poronić czy urodzić chore dziecko.
co do mierzenia temperatury... obiecuję mocne postanowienie poprawy i będę badać rano -