Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Złe wyniki
Odpowiedz

Złe wyniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marticzka Nowa

Wysłany: 12 marca 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam za granicą i od wielu lat starałam się o dziecko. Podczas wizyty w Polsce postanowiłam udać się do kliniki Invicta na na badania diagnostyczne. Wyniki wykazały, że
    Anty Mülerian Hormon (AMH)
    0.28 ng/ml
    Wartość referencyjna: <=0.30 znacznie obniżona płodność
    0.31 - 1.20 obniżona płodność
    > 1.20 prawidłowa płodność

oraz

Inhibina B <7.2 pg/ml
    Wartość referencyjna: > 20

byłam u ginekologa i usłyszałam, że z fizycznego i chemicznego punktu widzenia nie mam szansy na dziecko jednak z życia wie, że starać się można, bo takie rzeczy się zdarzają. Dostałam tabletki clostilbegyt na stymulacje owulacji. Podczas owulacji dostałam krwawienia. Nie można tego nazwać plamieniem, bo krwi było tyle ile w pierwszym dniu okresu. Czytałam, że to normalne, ale mimo wszystko się przestraszyłam. Zastanawiam się, czy faktycznie to efekt owulacji, która u mnie prawdopodobnie nie występowała, czy też efekt tabletek.

Marticzka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ