X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Złe wyniki
Odpowiedz

Złe wyniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marticzka Nowa

Wysłany: 12 marca 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam za granicą i od wielu lat starałam się o dziecko. Podczas wizyty w Polsce postanowiłam udać się do kliniki Invicta na na badania diagnostyczne. Wyniki wykazały, że
    Anty Mülerian Hormon (AMH)
    0.28 ng/ml
    Wartość referencyjna: <=0.30 znacznie obniżona płodność
    0.31 - 1.20 obniżona płodność
    > 1.20 prawidłowa płodność

oraz

Inhibina B <7.2 pg/ml
    Wartość referencyjna: > 20

byłam u ginekologa i usłyszałam, że z fizycznego i chemicznego punktu widzenia nie mam szansy na dziecko jednak z życia wie, że starać się można, bo takie rzeczy się zdarzają. Dostałam tabletki clostilbegyt na stymulacje owulacji. Podczas owulacji dostałam krwawienia. Nie można tego nazwać plamieniem, bo krwi było tyle ile w pierwszym dniu okresu. Czytałam, że to normalne, ale mimo wszystko się przestraszyłam. Zastanawiam się, czy faktycznie to efekt owulacji, która u mnie prawdopodobnie nie występowała, czy też efekt tabletek.

Marticzka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ