Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Złe wyniki
Odpowiedz

Złe wyniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marticzka Nowa

Wysłany: 12 marca 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam za granicą i od wielu lat starałam się o dziecko. Podczas wizyty w Polsce postanowiłam udać się do kliniki Invicta na na badania diagnostyczne. Wyniki wykazały, że
    Anty Mülerian Hormon (AMH)
    0.28 ng/ml
    Wartość referencyjna: <=0.30 znacznie obniżona płodność
    0.31 - 1.20 obniżona płodność
    > 1.20 prawidłowa płodność

oraz

Inhibina B <7.2 pg/ml
    Wartość referencyjna: > 20

byłam u ginekologa i usłyszałam, że z fizycznego i chemicznego punktu widzenia nie mam szansy na dziecko jednak z życia wie, że starać się można, bo takie rzeczy się zdarzają. Dostałam tabletki clostilbegyt na stymulacje owulacji. Podczas owulacji dostałam krwawienia. Nie można tego nazwać plamieniem, bo krwi było tyle ile w pierwszym dniu okresu. Czytałam, że to normalne, ale mimo wszystko się przestraszyłam. Zastanawiam się, czy faktycznie to efekt owulacji, która u mnie prawdopodobnie nie występowała, czy też efekt tabletek.

Marticzka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ