X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zmiana długości trwania krwawienia a długość cyklu
Odpowiedz

Zmiana długości trwania krwawienia a długość cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kacha1995 Debiutantka

Wysłany: 26 września, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć . Przeszukałam pół internetu i nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie :) . A wiec …
    Zazwyczaj miesiączki mam 6-7 dni . Cykl 28-30. Tym razem okres trwał 3 dni i delikatne plamienie w 4 dc. Teraz pytanie . Czy przez krótsze krwawienie szybciej dojdzie też do owulacji a zatem kolejnego okresu czy długość krwawienia nie ma wpływu na długość cyklu ?? Pozdrawiam :))

• PA Autorytet

Wysłany: 26 września, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie odpowiem dokładnie na Twoje pytanie, ale kiedyś miałam okres 5-6 dni a teraz 3-4, cykl nadal 28dniowy

👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro)
    🧔‍♂️✅️

01/24 rozpoczęcie starań
    05/25 lametta +ovitrelle + cyklogest
    06/25 lametta+ estrofem + cyklogest
    07/25 lametta + estrofem +ovitrelle +cyklogest
    26/08/25 biopsja aspiracyjna z cd138 ✅️
    09/25 lametta+ ovaleap+ ovitrelle
    10/25 wyciszenie jajników
    11/25 inseminacja?
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 26 września, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dwoje babka wróżyła. Może tak się zdarzyć, że będziesz miała szybciej owulację i krótszy cykl. A może się zdarzyć, że nie.
    Przed pierwszą ciążą miałam okres ok. 7 dni. Owulację ok. 16-17 dnia. A po poronieniu okres 5 dni, a owulacja nadal tak samo 🤷‍♀️

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ