X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zmiana długości trwania krwawienia a długość cyklu
Odpowiedz

Zmiana długości trwania krwawienia a długość cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kacha1995 Debiutantka

Wysłany: 26 września, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć . Przeszukałam pół internetu i nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie :) . A wiec …
    Zazwyczaj miesiączki mam 6-7 dni . Cykl 28-30. Tym razem okres trwał 3 dni i delikatne plamienie w 4 dc. Teraz pytanie . Czy przez krótsze krwawienie szybciej dojdzie też do owulacji a zatem kolejnego okresu czy długość krwawienia nie ma wpływu na długość cyklu ?? Pozdrawiam :))

• PA Autorytet

Wysłany: 26 września, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie odpowiem dokładnie na Twoje pytanie, ale kiedyś miałam okres 5-6 dni a teraz 3-4, cykl nadal 28dniowy

👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro)
    🧔‍♂️✅️

01/24 rozpoczęcie starań
    05/25 lametta +ovitrelle + cyklogest
    06/25 lametta+ estrofem + cyklogest
    07/25 lametta + estrofem +ovitrelle +cyklogest
    26/08/25 biopsja aspiracyjna z cd138 ✅️
    09/25 lametta+ ovaleap+ ovitrelle
    10/25 wyciszenie jajników
    11/25 cykl naturalny
    12/25 IUI?
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 26 września, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dwoje babka wróżyła. Może tak się zdarzyć, że będziesz miała szybciej owulację i krótszy cykl. A może się zdarzyć, że nie.
    Przed pierwszą ciążą miałam okres ok. 7 dni. Owulację ok. 16-17 dnia. A po poronieniu okres 5 dni, a owulacja nadal tak samo 🤷‍♀️

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ