Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zmiana lekarza?
Odpowiedz

Zmiana lekarza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodze do lekarza 3 miechy ,staramy sie 9c. Zlecił badanie nasienia jest ok, moja chlamydie jest ok, i to tyle.teraz chce robić hsg w 21dc( powinno się robić do 12dc aby na pewno wykluczyć możliwość ciąży) ale on, twierdzi ze mam cykl bezowulacyjny i ze można, ja mam obawy bo dzisiaj 19dc śluz mam ogromny , nie będę ryzykowala tym bardziej ze ten gin za każdym razem mówi mi co innego ( raz ze da nam czas na starania i wstrzymany się z hsg, potem ze robimy hsg i wysyła mnie do kliniki leczenia niepłodności, a nic się przez ten czas nie zmieniło) Nie będę płaciła jemu tak naprawdę za nic i jeszcze klinice. Teraz nie wiem nie iść po prostu na to hsg i uciąć w ten sposób kontakt z tym lekarzem ale to trochę niegrzeczne, zadzwonić i powiedzieć ze nie będę juz do niego chodzić tym bardziej niegrzeczne, ale moje zdrowie i ciąża są najważniejsze i nie będę do niego chodzić tylko "żeby go nie urazić".Nie wiem jak rozwiązać ta sytuacje, a chce spróbować u innego lekarza poznać inna opinie.

• Nadira Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja jestem zawsze za tym że jeśli nie masz zaufania do lekarza to warto go zmienić.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ex2bcwa1oc4n8lw7.png
    ex2b3e5enw2ksmqc.png
    ex2b4z17x0iw5y73.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmien lekarza;) jesli nie pomaga i nic kontretnego nie robi ja zmienilam i narazie jestem zadowolona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 14:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje czekam do @ i ide na konsultacje do innego lekarza

vanessa lubi tę wiadomość

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz wątpliwości co to obecnego lekarza to już jest sygnał żeby go zmienić. Nie patyczkuj sie w żadne konwenanse i bez skrupułów odwołaj zabieg bez zbędnego tłumaczenia

vanessa, wredota lubią tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miszkaaa wrote:
    Jak masz wątpliwości co to obecnego lekarza to już jest sygnał żeby go zmienić. Nie patyczkuj sie w żadne konwenanse i bez skrupułów odwołaj zabieg bez zbędnego tłumaczenia

Właśnie odwowalam, zobaczymy profesjonalizm innego lekarza, najwyżej wrócę z podkulonym ogonem do obecnego;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ