Zmieniający się śluz
-
Hej kochane.. sama nie wiem co się dzieje w tym cyklu. Mam regularne co 31 dni, owulacja występowała do tej pory 16-17 dnia. W tym miesiącu już śluz płodny miałam 8,9 dc, a w 10 dc prawdopobnie owulacje (śluz rozciągliwy z małymi nitkami krwi- osobiście pierwszy raz tak miałam)... potem ten śluz zmienił się w mleczny wodnisty, a jakiś czas temu znów w rozciągliwy.... w ciągu dnia potrafi być raz mleczny wodny, za chwile rozciągliwy przezroczysty i „glutkowy”... nie wiem już co się dzieje w tym cyklu miała tak któraś z was? Oszaleje chyba... do tej pory po owulacji na następny dzień zmieniał się w biały gesty i kremowy... strasznie dziwny ten cykl
-
Mania, sama obecność śluzu płodnego nie swiadczy o odbytej owulacji a jedynie o tym ze organizm się do niej przygotowuje😉 być może Twój organizm uznał ze nie jest odpowiednia pora i wstrzymał się, a po paru dniach, kiedy znowu pojawił się śluz płodny, do niej przystąpił☺️
-
Mania9604 wrote:Hej kochane.. sama nie wiem co się dzieje w tym cyklu. Mam regularne co 31 dni, owulacja występowała do tej pory 16-17 dnia. W tym miesiącu już śluz płodny miałam 8,9 dc, a w 10 dc prawdopobnie owulacje (śluz rozciągliwy z małymi nitkami krwi- osobiście pierwszy raz tak miałam)... potem ten śluz zmienił się w mleczny wodnisty, a jakiś czas temu znów w rozciągliwy.... w ciągu dnia potrafi być raz mleczny wodny, za chwile rozciągliwy przezroczysty i „glutkowy”... nie wiem już co się dzieje w tym cyklu miała tak któraś z was? Oszaleje chyba... do tej pory po owulacji na następny dzień zmieniał się w biały gesty i kremowy... strasznie dziwny ten cykl
Ja miałam podobnie kilka dni po owulacji która miałam potwierdzona na usg miałam znów śluz płodny, później trochę biało- żółty, później jakieś glutki i efekt jest taki że jestem w ciążyHania007 lubi tę wiadomość
Starania od 2021
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️34 L
AMH- 3.33, Kir Bx,NK 15,7%
witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
Cross-match 33.2%❌️immunosupresja (equoral i encorton)
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
🔥-17kg
👨35 L
bad nasienia ✅️morfo 4%
Kariotyp-✅️
trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️
19.11.2022 1 IUI ☑️💔
06.04.2023 2 IUI ❌️
09.05.2023 3 IUI ❌️
06.09.2023 4IUI ☑️💔