Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
karanga wrote:Dobry ja od wczoraj sprzątam jak natchniona
macie jakieś dobre sposoby na zwiększenie libido? bo jak tak dalej pójdzie to ja i za sto lat nie zaciążę a może niebieską tabletke dla kobiet? coś w tv trąbili o takowej... help!
hehe wspólne oglądanie filmu dla dorosłych i zaraz ochota Was najdziekaranga lubi tę wiadomość
-
macie jakieś dobre sposoby na zwiększenie libido? bo jak tak dalej pójdzie to ja i za sto lat nie zaciążę a może niebieską tabletke dla kobiet? coś w tv trąbili o takowej... help!
Pewnie sobie ten twoj gaszek pomyslał ta ma naryte w e łbie ..Anutka lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
ja wam powiem, że raz użyliśmy takiego kremiku - próbki, smaruje się nim zewnetrzne czesci psioszki i po 5 min zaczyna dzialać - jak to u nas się by powiedzialo OR-GA-ZMOS PEW-NI-KOS (czytaj z akcentem na ostatnie sylaby) przy pocieraniu w trakcie gdzies tak skubanstwo rozgrzewa sytuacje ze raz ciach kobitka szczytuje. jak ktos chce poszukam opakowania, bo zachowalismy na kiedys indziej
PS. Wakacje - gaszka urodzinowy prezent - wypad do Budapesztu na 3 nockiAnutka lubi tę wiadomość
-
kalitria wrote:ja wam powiem, że raz użyliśmy takiego kremiku - próbki, smaruje się nim zewnetrzne czesci psioszki i po 5 min zaczyna dzialać - jak to u nas się by powiedzialo OR-GA-ZMOS PEW-NI-KOS (czytaj z akcentem na ostatnie sylaby) przy pocieraniu w trakcie gdzies tak skubanstwo rozgrzewa sytuacje ze raz ciach kobitka szczytuje. jak ktos chce poszukam opakowania, bo zachowalismy na kiedys indziej
PS. Wakacje - gaszka urodzinowy prezent - wypad do Budapesztu na 3 nocki
My kiedys zakupiliśmy hiszpańską muche , ale raczej nic nie dała bo my z racji niskiej częstotliwości bywania ze soba -i tak w było non stop..na maxa..a teraz abstynencja 54 dni..........zero tulu tulu, choc...ja nie moge ale moj moze nom stop.. heeeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 13:48
Anutka lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
kalitria wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Aż pokazałam gaszkowi i się oba śmiejemy!!!!!!
Zenon
Ja tak czułam, że skoro on taki wrażliwy i chce na babskim forum gadać, i taki empatyczny, no i całkiem przystojny ... to musi być gej
No i jest, bo z gaszkiem s(z)czytuje nasze posty
MariaAntonina, Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:ucho odetkane!!!
sposób który mnie uratował :
wlałam do ucha wody i odchyliłam zeby się wylało, i wylało się wszystkoAnutka, Aniqa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
celia wrote:
dziewczęta me słodziutkie ja was kocham nad życie, nad moją drukarnię - wy jesteście moim światem! dla was wstaje każdego poranka! jak możecie myśleć żem ja gej?
owszem mam gaszka, ale wygląda on tak:
na wzór mojego idola Jasia Fasoli!!!!Anutka, MariaAntonina, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kalitria wrote:
kocham Cię Zenonie bara bara ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny