X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że tym razem ciążę donoszę :)

Paula55 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko bedzie dobrze justysia!!!! Musi :) ja tez sie boje ale trzeba wierzyc :)

justysia90 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to, że do jutra jest wolne u dopiero we wtorek mogę umawiać się na wizytę do gina, endykrynologa, ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dolaczam...mam ten sam bol wizyta we wtorek ...dopiero ...przerwa swiateczna...

justysia90 lubi tę wiadomość

‹‹ 234 235 236 237 238
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ