Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic poki co to 3 dzien po owu wiec odczekam grzecznie te 10 dni jak biore luteine- no chyba ze w tym czasie cos powaznego sie bedzie dzialo to polece do ginka
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:malinak już nie stresuj !! bo zaś sobie coś wkręcę. Trzeba myśleć pozytywnie " bedzie wszystko dobrze" już limit porażek chyba wyczerpałam 3 razy więc wystarczy teraz tylko same dobro
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Nie no to brzuch wgole mnei nie boli tylko to klucie;/
Moze za duzo sie naczytalam o torbielach , ciazach pozamacicznych i wszystkich innych ustrojstwach.. i tez jestem przewrazliwiona -
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:Nie czytaj tego. Ja też swojego czasu czytałam i czytałam i co wszystko pasowało do mnie , wszystkie objawy wiec telefon do gienka , kazał przyjsc.Przebadał i jest ok wszystko a na koniec opierdzielił mnie, że dr google czytam i sie stresuję nie potrzebnie i przestałam
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:malinka mi powiedział mój gieniek że przy staraniu się mam brać kwas foliowy i żelazo. Też byłma dwa razy w ciąży ale nie zdążyłam brać niczego innego.... więc nie pomogę Ci niestety.
-
nick nieaktualny
-
Ja brałam femibion dla starajacych sie teraz na jakis czas zmieniłam na kwas foliowy + mg+b6
A poki co nie mysle o tych kluciachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 18:06
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Aniu nie myśl Myśl tylko aby się zazieleniło
A moze tak bedzie
Opowiem wam na rozluznienie śmieszna historie
W cyklach bezowocnych snily mi sie pozytywne testy a tym cyklu ostatnio sniła mi sie @... wiec moze dla przekory nie bedzie jej
A mąż jak nigdy dba o moje zachcianki i jak mu powiedzilam ze mamochote na hamburgera - to powiedzial ze absolutnie - bo tobie nie wolno fast foodów
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Hahahah mi to ostatnio się śniło dziecko takie ślicznusie malusie mrr i moj mąż je trzymał słodki widok
przy pierwszej ciąży to nad pracą latały bociany i, że tylko ja nie posiadam dzieci wszyscy się śmiali że na mnie kolej, no i zaszłam tylko że na chwile-niestety
a przy drugiej ciąży to śniły mi się zdjęcia z USG hahah pare nocek pod rząd
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Witajcie nowe kobietki.Miłego tygodnia ,obfitego w zielone kropy!
A u mnie kumulacja-dwa pęcherzyki,dwie owulki i dwa ciałka żólte!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Witajcie nowe kobietki.Miłego tygodnia ,obfitego w zielone kropy!
A u mnie kumulacja-dwa pęcherzyki,dwie owulki i dwa ciałka żólte!
Hoho ! Bliźniaki dwujajowe jak nic. Ja też jestem z takich bliźniąt Życzę powodzeniaAnia_84, Andzia33 lubią tę wiadomość