Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
My się staramy tak "porządnie" 2 miesiące, wcześniej było poronienie, później ciąża pozamaciczna.. i tak zleciało 2 lata od wszystkich złych wydarzeń. Teraz się staramy chociaż obawa przed następną porażką jest ale póki co staram się myśleć pozytywnie.
Ania_84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanko - bo troche mnie to niepokoi...
Ciągle - nawet po owu co jakis czas odczuwam take kłucie.. okolice - nad biodrem lewym i po linii prostej od biodra do pępka.. troche mnie to martwi bo boje sie zeby to ne była czasem jakas torbiel ... czy taki bol odczuwa sie po owulce ?? nie jest on mocny takie delikatne kłucia po kilka sekund -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dziewczyny mam pytanko - bo troche mnie to niepokoi...
Ciągle - nawet po owu co jakis czas odczuwam take kłucie.. okolice - nad biodrem lewym i po linii prostej od biodra do pępka.. troche mnie to martwi bo boje sie zeby to ne była czasem jakas torbiel ... czy taki bol odczuwa sie po owulce ?? nie jest on mocny takie delikatne kłucia po kilka sekund -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dziewczyny mam pytanko - bo troche mnie to niepokoi...
Ciągle - nawet po owu co jakis czas odczuwam take kłucie.. okolice - nad biodrem lewym i po linii prostej od biodra do pępka.. troche mnie to martwi bo boje sie zeby to ne była czasem jakas torbiel ... czy taki bol odczuwa sie po owulce ?? nie jest on mocny takie delikatne kłucia po kilka sekundAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Aniu ja jak miałam torbiel to mnie bolał cały dół jak na @, czasami na przemian raz lewa raz prawa strona i miałam wrażenia, że moje jajniki są tak nabrzmiałe ,że zaraz wybuchną, No i się okazało że mam torbiel wielkości jabłka. Takie kłucie też mam dosyć często,jest on delikatny trwa kilka sekund chociaż przed i po owulce mam wrażenie, że jest troszkę mocniejszy ale bardziej mnie kłuje niżej. Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie , że cały czas że tak powiem "ćmią" mnie jajniki też tak macie? czy ja już przewrażliwiona jestem?
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:Aniu ja jak miałam torbiel to mnie bolał cały dół jak na @, czasami na przemian raz lewa raz prawa strona i miałam wrażenia, że moje jajniki są tak nabrzmiałe ,że zaraz wybuchną, No i się okazało że mam torbiel wielkości jabłka. Takie kłucie też mam dosyć często,jest on delikatny trwa kilka sekund chociaż przed i po owulce mam wrażenie, że jest troszkę mocniejszy ale bardziej mnie kłuje niżej. Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie , że cały czas że tak powiem "ćmią" mnie jajniki też tak macie? czy ja już przewrażliwiona jestem?
-
W sumie nigdy nie miałam torbieli - ale troche mnie to niepokoi.. własnie ja mam takie bole pleców, miednicy i w sumie nie wiem czy jajnikow- choc jeszcze biore pod uwage ze ciagle mam ucisk na brzuch bo nie siedze na fotelu przed kompem tylko po turecku - mój neurolog to mnie opierniczył bo ogólnei mam problemy z odcinkiem ledzwiowym i szyjnym ;/ nic przez 10 dni mam brac luteine - wtedy tez zrobie test z krwi. jesli do tej pory beda bole sie nasila to na pewno pojde do gina..
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Aniu ja jak miałam torbiel to mnie bolał cały dół jak na @, czasami na przemian raz lewa raz prawa strona i miałam wrażenia, że moje jajniki są tak nabrzmiałe ,że zaraz wybuchną, No i się okazało że mam torbiel wielkości jabłka. Takie kłucie też mam dosyć często,jest on delikatny trwa kilka sekund chociaż przed i po owulce mam wrażenie, że jest troszkę mocniejszy ale bardziej mnie kłuje niżej. Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie , że cały czas że tak powiem "ćmią" mnie jajniki też tak macie? czy ja już przewrażliwiona jestem?
Moze za duzo sie naczytalam o torbielach , ciazach pozamacicznych i wszystkich innych ustrojstwach.. i tez jestem przewrazliwiona -
Witajcie! Ja bym też bardzo chciała zostać mamą 2014 To mój pierwszy cykl (a właściwie jego końcówka) na ovu i z mierzeniem temperatury, ale działamy w tym temacie już jakiś czas, puki niestety co bezskutecznie. W każdym razie ovu to bardzo fajne miejsce, chociaż też bardzo wciągające, zwłaszcza kiedy się czeka...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:W sumie nigdy nie miałam torbieli - ale troche mnie to niepokoi.. własnie ja mam takie bole pleców, miednicy i w sumie nie wiem czy jajnikow- choc jeszcze biore pod uwage ze ciagle mam ucisk na brzuch bo nie siedze na fotelu przed kompem tylko po turecku - mój neurolog to mnie opierniczył bo ogólnei mam problemy z odcinkiem ledzwiowym i szyjnym ;/ nic przez 10 dni mam brac luteine - wtedy tez zrobie test z krwi. jesli do tej pory beda bole sie nasila to na pewno pojde do gina..
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:
-
Ania_84 wrote:W sumie nigdy nie miałam torbieli - ale troche mnie to niepokoi.. własnie ja mam takie bole pleców, miednicy i w sumie nie wiem czy jajnikow- choc jeszcze biore pod uwage ze ciagle mam ucisk na brzuch bo nie siedze na fotelu przed kompem tylko po turecku - mój neurolog to mnie opierniczył bo ogólnei mam problemy z odcinkiem ledzwiowym i szyjnym ;/ nic przez 10 dni mam brac luteine - wtedy tez zrobie test z krwi. jesli do tej pory beda bole sie nasila to na pewno pojde do gina..
-
malinka19 wrote:czytałam jeszcze ze 17% kobiet ma bole owulacyjne no ale do przesady ja po owu tak mnie zaczął kłuc lewy jajnik ze na podłodze lezalam bol niesamowity , ale z ginem mam problem żeby jakiegoś wporzadku znalesc same takie ofermy
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Nie no to brzuch wgole mnei nie boli tylko to klucie;/
Moze za duzo sie naczytalam o torbielach , ciazach pozamacicznych i wszystkich innych ustrojstwach.. i tez jestem przewrazliwiona -
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:moja mama ma torbielą tabletki brala i mowila mi ze czasem ja bola jajniki a zas moja nauczycielka w szpitalu i na stol wyladowala bo zlapal ja taki bol wieczorem ze masakra a torbiel jak jajko kacze