Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania mnie też moja dobija
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:witam test w 15 dpo negatywny
-
nick nieaktualny
-
Ja sie zastanawiam czy nie isc do aptekikupic testy owu ... moze przynajmenj to cos mi podpowie...
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ania zrob tak jak Ci intuicja podpowiada, jesli testy owu Cie uspokoja i dadza jakis punkt zaczepienia to kup je...
kaarolaa, Olgenek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochane zegnam sie z Wami na cały długi weekend, chce troszke odpoczac od ovu i kolejnego nieudanego cyklu... ale wroce tu w poniedziałek, mam nadzieje, ze juz z siłami na kolejny cykl. pozdrawiam Was kochane i do zobaczenia po weekendzie...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Karola, nie ma co się jeszcze załamywać, może zagnieżdżenie było później..
Ania, brawo i do roboty raz dwa!
dziś mam termin @, ale ani nie czuję się na @ i cieknie ze mnie bardziej niż na płodne pffffff... ten babski organizm nie może być raz a porządnie dobrze nastrojony tylko zmienia mu się co chwileAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Spróbuje go dzis skusić..ale troche obawiam sieo jego dyspozycje.. ale na pewno ni e bede naleagała ..co ma byc to bedzie.. wole się miło zaskoczyć niz pozniej sie zawiesc
Mam do Was małe pytanko - bo dzis rano miałam taki wodnisto- lekko rozciagliwy śluz a teraz juz prawie go nie ma a raczej jest ale taki kremowy- lepki .. jak go zaliczyc ?? -
nick nieaktualny
-
Witam moja temp idzie w górę dzisiaj 36,94 robi mi ogromną nadzieję. mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie ? Co myślicie patrząc na mój wykres ??
[img]http:[/img]Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Na Ovu jestem zupełnie świeżutka, ale w staraniach troszkę zaprawiona w bojach Nad potomkiem pracujemy od sierpnia 2013r. Jednak były to bardzo luźne starania - szliśmy na żywioł, żadnego stresu. W sierpni br. miałam się stawić u lekarza, który miał przyjść nam z pomocą, ale przez remont mieszkania postanowiliśmy wizytę przełożyć na styczeń 2014r. Jednak postanowiłam, że listopad, grudzień i styczeń przeznaczę na starania z 'tuningiem' Planuję wprowadzić 3 elementy, które zrobią ze mnie mamę2014 Dodam, że mam PCO.
Póki co nie stresuję się brakiem fasolki, ale zacznę jeśli leki podane przez lekarza nie pomogą.
Od poniedziałku zaczynam mierzenie tempki pełną parą
Pozdrawiam.Andzia33 lubi tę wiadomość