Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:HEJKA DZIEWCZYNY :*
DZIWNE UCZUCIE MAM DZIŚ W BRZUCHU, TAK BARDZIEJ... BARDZIEJ MIĘDZY JAJNIKAMI... TAKIE PIKANIE... CHWILOWE ALE DOŚĆ SILNE... BOJĘ SIĘ
Naewno wszystko bedzie dobrze tempka śliczna wiec główka do góry i pozytywnie mi tu myslec
Ja dziś miałam okropny bol od pepka w dół az do lewego jajnika .. tak jak nie raz przy zapaleniu pecherza... nawet przeszło mi przez mysl ze to moze wlasnie zapalenie pecherza ale tylko raz jak poszłam rano siusiu ale taki okropny ze az nie moglam sie ruszyć przez pol minuty ... ;/
Moze to taki dzien bolacych brzuszkowAnutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anutka spokojnie
Naewno wszystko bedzie dobrze tempka śliczna wiec główka do góry i pozytywnie mi tu myslec
Ja dziś miałam okropny bol od pepka w dół az do lewego jajnika .. tak jak nie raz przy zapaleniu pecherza... nawet przeszło mi przez mysl ze to moze wlasnie zapalenie pecherza ale tylko raz jak poszłam rano siusiu ale taki okropny ze az nie moglam sie ruszyć przez pol minuty ... ;/
Moze to taki dzien bolacych brzuszkow
A MOŻE TO SPÓŹNIONE JAJECZKO PŁYWA SOBIE ???Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:A MOŻE TO SPÓŹNIONE JAJECZKO PŁYWA SOBIE ???
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:No ja mam taka nadzieje bo wydaje mi sie ze wczoraj jednak bylo owu bo dzis juz pomarancze mnie bola :)i plecy no i wczoraj mialam bol miednicy
MNIE MOJE JABŁUSZKA TEŻ ZAWSZE BOLĄ NA DRUGI DZIEŃ PO OWUAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:MNIE MOJE JABŁUSZKA TEŻ ZAWSZE BOLĄ NA DRUGI DZIEŃ PO OWU
Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A moze u ciebie fasoleczka daje znać..jestem jestem nie martw sie
NIE CZUJĘ SIĘ JAKOŚ INACZEJ NIŻ WE WCZEŚNIEJSZYCH CYKLACH A PODOBNO JAKAŚ TAM RÓŻNICA JEST...
SZYBKO ZASYPIAM TO FAKT - ALE TO ZMĘCZENIA PRACĄ
WIĘCEJ JEM TO - FAKT, ALE PÓŹNO WRACAM DO DOMU BARDZO GŁODNA
JESTEM BARDZIEJ ZMĘCZONA TO FAKT, ALE PRACUJĘ, A NIE ROBIŁAM TEGO PRZEZ PRAWIE ROK...
NIE MA INNYCH BARDZIEJ OBIEKTYWNYCH OBJAWÓW A JEST 5 DPO DOPIEROAnia_84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bedzie dobrze ja nie raz tez tak mam że czuje jakby micos pulsowało..pikało
I pamietaj o pmoich 3 wiruskach..no teraz to juz skumulowały sie wiec 6 szach dla mnieAnutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:NARÓSŁ PROCENT
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:jak najbardziej aktualny
Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:ALE WZIĄŁ TO NA POWAŻNIE ??? NIE ŻĄDAŁ DOWODÓW ??? TESTU ???
Olgenek, Andzia33 lubią tę wiadomość