Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a tu co tak cicho...???
nie wiem gdzie pisać bo się wszystkie gdzies rozjechały inne pouciekały ..mam focha
załoze oddzielny watek ..
Opuszczona MariaAntonina .. siedze i rycze..
a dla ciebie Zenku to już nawet pisanie regulaminu nic nie da...a pisała mówiłam badzmy razem na 1.. to teraz masz babo ...mała_mi, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:a tu co tak cicho...???
nie wiem gdzie pisać bo się wszystkie gdzies rozjechały inne pouciekały ..mam focha
załoze oddzielny watek ..
Opuszczona MariaAntonina .. siedze i rycze..
a dla ciebie Zenku to już nawet pisanie regulaminu nic nie da...a pisała mówiłam badzmy razem na 1.. to teraz masz babo ...
Kochana, siedzimy na wieczornicy
opijamy smutki i radości, w związku z tym że w ciąży nie jesteśmy, to się alko strumieniami leje
Co tam u was? Jak Maleństwo?MalutkaEve, Andzia33, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie staraczki:) Mam 27 lat i zapragnęłam dzidziusia. Na ovu jestem od niedawna, ale staram się już od 6 cykli, no i nadal nic... Pozdrawiam wszystkich i gratuluję szczęściarom którym się udało:)
Andzia33, MariaAntonina, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Witamy w naszym gronie Quatriona
Andzia33 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Gratulacje dla nowych mamusiek!
Każdej z nas się uda ,tylko trzeba czasu.
Ja właśnie dojrzałam ,do zrobienia przerwy,bo zmieniam pracę ,a w nowej wiadomo,że od razu nie wyskoczę z brzuchem.Więc powodzenia Wam wszystkim i mam nadzieję ,że niedługo wrócę z szczęśliwymi wieściami ,bo z tego co sie często czyta to jeżeli ktoś odpuszcza to się udaje!
Pozdrawiam !mała_mi, MariaAntonina lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Quatriona wrote:Witam wszystkie staraczki:) Mam 27 lat i zapragnęłam dzidziusia. Na ovu jestem od niedawna, ale staram się już od 6 cykli, no i nadal nic... Pozdrawiam wszystkich i gratuluję szczęściarom którym się udało:)
witamy
tobie też się uda -
nick nieaktualnywitam
Jestem Gosia, obecnie mam 23 lata, od jakiegoś września staramy się z mężem o małą fasolkę, niestety mimo tego że jestem w najlepszym momencie na to, aby dać swoją miłość komuś jeszcze nie udaje się.
No ale trudno, mimo nieudanych starań nadal walczymy !!MariaAntonina lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
dziś powinnam dostać okres ale ponieważ sie nie pojawił to zrobiłam test i.... niestety jedna kreska... także dołek dziś jest duży. Nie wiem jak w innych miastach ale w Krakowie jest dziś deszczowo i typowo jesiennie co jeszcze bardziej pogłębia mój nastrój...
Madzik_1984 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
Karolina, lat 23, staramy się o drugie dzidzi. Jak każdy mam swoje choroby (niedoczynność tarczycy, Hashimoto) Właśnie kończę drugi cykl starań i niestety jedna kreska znowu wbiła mnie w ziemię... Ale mam cichą nadzieję, że za niedługo wszystkim się nam udaMariaAntonina lubi tę wiadomość
-
kochane moje trzeba iść dalej, bywa ze z każdym cyklem zmieniamy nastawienie do starań. Byle na to pozytywne, kazda ma tu swoj czas, i tego nie przeskoczymy choćbyśmy chciały.
Zycze
powodzenia i cierpliwosci;)aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Quatriona wrote:Witam wszystkie staraczki:) Mam 27 lat i zapragnęłam dzidziusia. Na ovu jestem od niedawna, ale staram się już od 6 cykli, no i nadal nic... Pozdrawiam wszystkich i gratuluję szczęściarom którym się udało:)
jestem w identycznej sytuacji kochana, życzę powodzenia i samych pozytywnych myśli w końcu i nam musi się udaćBeta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
Hej dziewczyny! Jestem tutaj nowa i mam kilka do Was pytań może któraś z Was jest w podobnej sytuacji..... 05.11.2013 dostałam od gin zastrzyk PREGNYL 5000j na drugi dzień bolała mnie głowa i do chwili obecnej mam ból w krzyżu co to może oznaczać???? Mam 28 lat i chciałabym zostać w przyszłym roku mama;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 22:40
kaajja