Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:i ziewanie i dmuchanie ??? a skakanie na jednej nodze z przechyloną głową ??? albo kichanie ???
-
nick nieaktualnyElinn wrote:Ale boli cię to??? Czy tylko nic nie słyszysz?
Ja kiedyś byłam u laryngologa na okresówce i mi wyciągła cuś takiego kulkowatego (przepraszam jak kogoś obrzydziłam). Pytała właśnie czy podczas zanurzania głowy nie miałam wrażenia że mi się ucho zatyka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
myslisz ANutka ze przy was mi potrzeba znieczulenia .. Jakbyscie sie tak wszytskie zebrały w jednym miejscu do kupy to bym urodziła siłami natury ze smiechu..)
kaarolaa, MalutkaEve, Anutka, Andzia33, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:myslisz ANutka ze przy was mi potrzeba znieczulenia .. Jakbyscie sie tak wszytskie zebrały w jednym miejscu do kupy to bym urodziła siłami natury ze smiechu..)
to się nazywa szczęśliwy poród rodzinnyMalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:ja mam 25 lat i jestem przerażona... mogliśmy zacząć starania szybciej, ale oczywiście nie... kariera ślub... po Bożemu...
Dziewczyny no miejcie litość dla starszych z tym narzekaniem. Ja mam 32 lata i z tego co mówicie, to bardziej się powinnam za jesionką rozglądać, bo jedną nogą w grobie, niż o dziecko starać
Pozytywne myślenie, lepszy punkt odniesienia np. celia-dinozaur vel. weteran i od razu łatwiej Wam się będzie starać
Wbrew wszystkiemu ja uważam, że w końcu mi się uda
Anutka, Andzia33, kaarolaa, mała_mi, Elinn lubią tę wiadomość
-
celia wrote:Dziewczyny no miejcie litość dla starszych z tym narzekaniem. Ja mam 32 lata i z tego co mówicie, to bardziej się powinnam za jesionką rozglądać, bo jedną nogą w grobie, niż o dziecko starać
Pozytywne myślenie, lepszy punkt odniesienia np. celia-dinozaur vel. weteran i od razu łatwiej Wam się będzie starać
No to teraz przesadziłyście ja mam 35 i co ?
i tak będę się starac i będę mamą w 2014 r
A tak wogóle to Dzień Dobry!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 11:35
kaarolaa, Anutka, Elinn, celia lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnycelia wrote:Dziewczyny no miejcie litość dla starszych z tym narzekaniem. Ja mam 32 lata i z tego co mówicie, to bardziej się powinnam za jesionką rozglądać, bo jedną nogą w grobie, niż o dziecko starać
-
nick nieaktualnycelia wrote:Dziewczyny no miejcie litość dla starszych z tym narzekaniem. Ja mam 32 lata i z tego co mówicie, to bardziej się powinnam za jesionką rozglądać, bo jedną nogą w grobie, niż o dziecko starać
Kochana, to ja dołączam do Ciebie, tylko szukam brzózkiAnutka, kaarolaa, mała_mi, Elinn lubią tę wiadomość