X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 08:49

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    :)

mocz na pszenice i jęczmień :D hehe ciekawe co wyrośnie :) test ciążowy za darmo :D

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    Anutka po Bożemu w tych czasach to sobie możesz radia Maryi posłuchać... z innymi sprawami to naprawde nie ma co czekać...Takie nadeszły czas , że im szybciej tym lepiej .. nie wiem czy te pedzune kurczaki i świnie na zmodyfikowanych paszach daja tak nam , środowisko zatrute wszedzie kunserwanty , nawet morchyw z ogródka nie nadaje sie do jedzenia bo ty nie psikosz a psiko obok ten co mo monstrualne pomidydki..Wszedzie chemia śmród i ..... Nawet już wody z karnu sie człowiek napić nie może...
    ja mieszkałam całe zycie na wsi, swinki, kurczaczki ze swojej hodowli, zero antybiotykow i jakichkolwiek zmodyfikowanych pasz. nawet teraz jak w miescie mieszkam od 2 lat to zawsze cała zamrarzarka jest z mieskiem od rodzicow. z warzywami jest tak samo, wszystko naturalne, nie powiem raz na jakis czas kupie marchew w markecie...i co i dalej nie ma dzidzi, w pewnym sensie srodowisko wpływa na nasz organizm ale w moim przypadku to nie jest problem...probowałam zajsc w ciaze jeszcze długo zanim przeprowadziłam sie do miasta....

• Anutka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja mieszkałam całe zycie na wsi, swinki, kurczaczki ze swojej hodowli, zero antybiotykow i jakichkolwiek zmodyfikowanych pasz. nawet teraz jak w miescie mieszkam od 2 lat to zawsze cała zamrarzarka jest z mieskiem od rodzicow. z warzywami jest tak samo, wszystko naturalne, nie powiem raz na jakis czas kupie marchew w markecie...i co i dalej nie ma dzidzi, w pewnym sensie srodowisko wpływa na nasz organizm ale w moim przypadku to nie jest problem...probowałam zajsc w ciaze jeszcze długo zanim przeprowadziłam sie do miasta....

ale ile chemii jest w pozostałym jedzeniu, jakieś zupki z proszku i inne gówno, czasami sami nie wiem co jemy :( niestety...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png

Wysłany: 26 września 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:

Wiem kaarolaa to raczej był sarkazam .. nie ma czynników które sa za i które sa przeciw zajsciu w ciaże . Tylko i wyłacznie nasz organizm i to co juz w nim jest ...Ostatnio stwierdzam , ze jak nie ma bezstresowego wychowania czy zdrowego jedzenia tak niczego nie ma. Coraz więcej patologi i chorych zachowań ludzi, zawiści i zazdrości> Brakuje nam czasu na wszytsko kazdy dązy za niewiadoma czym a kiedy przystaje na chwile - to same choroby , problemy. I jak tu żyć???

kaarolaa lubi tę wiadomość

aniołek 13.11.2012 r.

• Anutka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    Wiem kaarolaa to raczej był sarkazam .. nie ma czynników które sa za i które sa przeciw zajsciu w ciaże . Tylko i wyłacznie nasz organizm i to co juz w nim jest ...Ostatnio stwierdzam , ze jak nie ma bezstresowego wychowania czy zdrowego jedzenia tak niczego nie ma. Coraz więcej patologi i chorych zachowań ludzi, zawiści i zazdrości> Brakuje nam czasu na wszytsko kazdy dązy za niewiadoma czym a kiedy przystaje na chwile - to same choroby , problemy. I jak tu żyć???

jak buddyści :D oczyść swoją duszę :D heh

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png

Wysłany: 26 września 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    jak buddyści :D oczyść swoją duszę :D heh
    Anutka nie buj sie oczyszcze , jak mnie najdzie odruch wymiotny , a na bank taki dzis bedzie ..heeeeeeeeeee

aniołek 13.11.2012 r.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    ale ile chemii jest w pozostałym jedzeniu, jakieś zupki z proszku i inne gówno, czasami sami nie wiem co jemy :( niestety...
    ja unikam zupek w proszku, parowek i ogolnie bardzo przetworzonego jedzenia, jedzenie typu fast food tez odpada, cola i napoje słodzone tez odpadaja. wiem, ze wszystkiego nie da sie wykluczyc, ale ograniczam to...

• Anutka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    Anutka nie buj sie oczyszcze , jak mnie najdzie odruch wymiotny , a na bank taki dzis bedzie ..heeeeeeeeeee

uroki noszenia życia pod sercem, ale powiedz czy nie warto znieść tego wszystkiego dla ujrzenia swojego cudu ??? :) <3

kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja unikam zupek w proszku, parowek i ogolnie bardzo przetworzonego jedzenia, jedzenie typu fast food tez odpada, cola i napoje słodzone tez odpadaja. wiem, ze wszystkiego nie da sie wykluczyc, ale ograniczam to...

ciekawostka, bo ja to wszystko jem, nie na co dzień, ale się zdarza :D

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png

Wysłany: 26 września 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    uroki noszenia życia pod sercem, ale powiedz czy nie warto znieść tego wszystkiego dla ujrzenia swojego cudu ??? :) <3

Mogłabym tak non stop.. ( ale czekam tylko do 12 tyg i ani chwili dłuzej)...
    Nasz cud mam nadzieje , ze ma sie dobrze..jeszce dobry tydzien do wizyty troche sie stresuje.. ale wierze , ze serduszko bije..:)

kaarolaa, Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość

aniołek 13.11.2012 r.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    ja bym mogła zygac jak kot całe 9 miesiecy, byleby na koniec miec swoje szczescie...zniose naprawde duzo dla mojej fasolki...

Anutka, Andzia33, mała_mi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    ciekawostka, bo ja to wszystko jem, nie na co dzień, ale się zdarza :D
    ale za to bardzo lubie słodycze typu czekolada lub batony, czyli doskonała nie jestem hihi :)

Anutka lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    Mogłabym tak non stop.. ( ale czekam tylko do 12 tyg i ani chwili dłuzej)...
    Nasz cud mam nadzieje , ze ma sie dobrze..jeszce dobry tydzien do wizyty troche sie stresuje.. ale wierze , ze serduszko bije..:)

bije bije, i nawet nie mysl inaczej :* skoro rzygasz to znak, że ciąża przebiega książkowo i fasolka zadomowiła się na dobre :D

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ale za to bardzo lubie słodycze typu czekolada lub batony, czyli doskonała nie jestem hihi :)

nie ma ludzi doskonałych :D

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cos takiego znalazłam dzisiaj na WP.pl

http://dzieci.pl/kat,1033549,title,Gowna-przyczyna-nieplodnosci,wid,16019195,wiadomosc.html

• Anutka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    cos takiego znalazłam dzisiaj na WP.pl

http://dzieci.pl/kat,1033549,title,Gowna-przyczyna-nieplodnosci,wid,16019195,wiadomosc.html

świetnie, mam 25 lat, długo odwlekaliśmy decyzję o dziecku, do najszczuplejszych nie należę... :( a był taki piękny dzień :(

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w tym artykule nie znalazłam przyczyny u siebie...

Anutka przepraszam, nie chciałam Ci zepsuc dnia :)

Anutka lubi tę wiadomość

Wysłany: 26 września 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:

a wiesz dlaczego bo tam sa gówne przyczyny a nie główne... heee

kaarolaa, Anutka, Elinn lubią tę wiadomość

aniołek 13.11.2012 r.

• Anutka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:

eee... ja już chyba przestałam się przyjmować i nie szukam przyczyny na własną rękę, serduszkuje i czekam :)

kaarolaa, Elinn lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ