Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Kobietki,
mam nadzieję, że znajdą się tutaj także Panie, które chciały by sobie umilić staranka o fasolkę i dzielić się swoimi dobrymi dniami oraz tymi gorszymi!
Zawsze jesteśmy w stanie się wspierać i czasem coś wzajemnie doradzić.
Czekam na Was
Opowiem coś o sobie. Mam córeczkę prawie 5 letnią. Zaczęliśmy się starać od tego miesiąca o drugiego maluszka bo po wielu miesiącach dostaliśmy w końcu zielone światło od lekarza.
Całuję Was cieplutkonika86, KotkaPsotka, Monia84, Andzia33, Patrycja20, ilonek, karola_aa lubią tę wiadomość
-
Hej alxa,
ja już wiem, że w 2014 po raz drugi będę mamą
Też mam prawie 5-letniego, ale synka, który intensywnie dopytuje się o "braciszka lub siostrzyczkę, albo najlepiej 2 dzidziusie".
Dziwny miałam ten cykl, ale zaskoczyło sama nie wiem kiedy.
W nast. tyg. wizyta u ginka
Dopinguję i pozdrawiamAga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Własnie nika86 pochwal się może nam to pomóc w naszych cyklach I gratulacje oczywiście! Alxa, a wy mieliscie problemy wczesniej z zielonym swiatlem u lekarza?
To moje starania o 1sze dziecko, a mojego gaszka kolejne. Ma 2 dziewczynki z 1szego małżeństwa. 9 i 6 lat. Mieszkamy na Cyprze. Przyjemne starania w dobrym klimacie. Ja jestem zmarźluch i pewnie byłoby mi ciężko się tak często rozbierać gdyby pogoda była inna, ha ha
Powodzenia!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 17:44
nika86, Andzia33, Langusta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Gratulacje dla zaciazonych
Kalitria zazdroszcze Cypru... ja siedze w deszczowej Irlandii...
Trzymam kciukasy za wszystkie starajace.... Ja dzis mam 10dpo i bede testowac znowu jutro i tak do wtorku mysle.... chociasz moze jutro odpuszcze...nie wiem jeszczeAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Oj! Cieszę się, że tyle Was tu się pojawiło!
Nusia, Puszysta opowiedzcie nam coś o sobie więcej:)
nika mój cykl jest w tym miesiącu też strasznie dziwny wg. temp. owulację miałam w 20 dc a wg testu w 27... od tygodnia wymiotuję, mam zawroty głowy, wstręt do ulubionych rzeczy... oh.. tragedia!
kalitria mieliśmy ogromne problemy! półtorej roku temu wykryli u mnie raka szyjki macicy.. niby ustąpiło po lekach jednak znów wróciło.. więc leczenie było straszne aby obejść się bez operacji... daliśmy radę i to pierwszy miesiąc kiedy nie jem leków anty!nika86, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo moj 4 cykl staran po anty. pierwszy cykl trwal 52 dni, potem w drugim sie udalo ale ciaza biochemiczna. 3 cykl był tylko 16 dni... no i ten teraz... jakis taki górzasty.... staram sie o pierwsze dziecko.
Alxa ja sie na testach owu nie znam. ale czytałam ze po pierwszym pozytywnym powinno przestac sie robic...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Nie nie Puszysta, mi wyszedl pozytyw 10dc co mi sie wydawalo kompletna bzdura (zrobilam kolejny za 2h z innej firmy i negatyw), a teraz w 16 i 17 dniu mam pozytywy znowu i te mi sie wydaja prawidlowe. Puszczam linka:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a94fe9cc9d435965.html
i ten z dzisiaj to juz chyba bardziej pozytywny byc nie moze.
wiec wydaje mi sie ze ten 1szy to falszywy alarm. trzeba byc czujnym jak na polu bitwyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 21:26
-
puszysta ja się obawiam, że moje cykle też będą takie zachwiane.. w końcu nam się uda:)
Z moją córką miałam "złoty strzał" i nie miałam żadnych objawów prócz ogromnych piersi i zatrzymania @ smaki mi się w miarę pozmieniały ale to dało się wytrzymać..
Kalitria pierwsza po temp. a za drugim razem zrobiłam test owu.. -
Hej dziewczyny, jako Była-Mama znów pragnę nią być...w tym cyklu chyba nici niestety..mi też testy 2 razy w cyklu ovu pokazałyZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
alxa wrote:Kalitria a robiłaś test ciążowy? ktoś mi powiedział, że testy ovu także pokazują ciążę ;P sprawdź
Emilka była mama? powiesz nam coś na ten temat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 10:53
Andzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Jaga wrote:HEj słoneczka ja jestem mamą 3,4 latka. Od 7 miesięcy staramy się o 2 brzdąca jak widać z mizernym rezultatem.
Nusia lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
alxa wrote:Kalitria a robiłaś test ciążowy? ktoś mi powiedział, że testy ovu także pokazują ciążę ;P sprawdź
Sprawdzilam dzisiaj, kolezanka mnie cisnęła cały ranek z tym testem ale negatyw Rzuciłam się na wiatr z tym w 18dc he heWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 11:38