Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia to trzymam kciuki
Kalitaria stracilam coreczke w 30tc. Odeszla do aniolkow zanim sie urodzila.
Ja wczoraj z takimi mdlosciami i zgaga zasypialam ze szkoda gadac. Cala noc mnie meczyly i budzilam sie co chwila..... snily mi sie dwie kreseczki na tescie.... ah ta sila autosugestii
Milego dnia dziewczynyAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaarolaa moja mama ma urodziny 31 marca ja sie urodzilam dwa dni przed dwa tygodnie po terminie nie spieszylo mi sie.
Ja dzis jestem 12dpo...albo 11dpo.... sama nie wiem.... jutro bede testowac... jak znowu nic to potem dopiero we wtorek... no chyba ze tempka spadnie.
Trzymam za ciebie kciukasy i tym razem napewno bedzie dobrze musi byc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno nie wiem.... czerwona krew na papierze przy podcieraniu.... bede obserwowac ale ja nigdy nie miałam plamien.... w tym cyklu dwa razy koło owulacji ale to był bardziej brazowawy sluz... a tutaj krew.... no coz... jak jutro nic nie bedzie to zaznacze plamienie....
Edit: po napisaniu postu poszłam do toalety, i tylko dwie niteczki krwi.... pierwszy raz mi sie cos takiego przytrafilo bo zawsze jak przychodzi @ to odrazu mnie zalewa.... hymmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2013, 16:09
-
Widzę, że u Nas wszystkich się dużo dzieje.. puszysta miejmy nadzieję, że to tylko niegroźne plamienia i szybko przejdą.. musimy zostać zafasolkowane! za mało do kochania mamy
Ja głupieję! wykres mi podpowiada, że owulację miałam 4 dni temu.. jednak zazwyczaj moje cykle były około 28 dniowe.. a dziś już jest 30... kupiłam już testy i teraz mnie korci, żeby je robić! ohh! dlaczego my musimy przez to przechodzić?
a Dobra wiadomość by się przydała już, żeby wiedzieć jak kierować się z remontemAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGinekolodzy takie krwawienie w terminie okresu (lub kilka dni przed terminem) nazywają "miesiączką fałszywą" albo używają fachowego terminu "plamienie implantacyjne". Pojawienie się krwi jest związane z zagnieżdżaniem się zapłodnionego jaja w błonie śluzowej macicy. Przyjmuje się, że ten proces zaczyna się ok. 7 dni po zapłodnieniu, czyli między 6. a 12. dniem po jajeczkowaniu.
chyba chwitam sie juz kazdej mozliwej opcji... ale nadzieja umiera ostatnia....
tych plamien nie widac na zewnatrz na wkladce nic nie ma... tylko przy podcieraniu.... odpoczywam i mam nadzieje ze jutro juz tego nie bedzie...
Alxa czytałam twoje kometarze pod wykresem.... ja w pierwszej ciazy tez do 12 tygodnia nie wiedziałam ze w niej jestem bo testy nic nie pokazywały.... trzymam za ciebie kciukasy! -
nick nieaktualny
-
Puszysta wrote:Nusia to trzymam kciuki
Kalitaria stracilam coreczke w 30tc. Odeszla do aniolkow zanim sie urodzila.
Bardzo mi przykro Puszysta, to musialo byc wielkie przezycie
Ja dzisiaj jakaś śnięta jestem. Biegunke mialam znowu rano z wielkim bólem głowy. Jakieś dziwne te testy owulacyjne mi wychodzą też ciagle pozytywne. No i glowa mnie nadal boli. Nic mi sie nie chce dziweczyny... -
Kalitria mi już przestały wychodzić pozytywne.. ;P ale mogło by tak zacząć pokazywać na ciążowych;)
chyba wszystkie tak źle się czujemy ostatnio! ja mogę zwalić na pogodę i ciśnienie.. ale chyba nie wszystkie mamy taką tragiczną pogodę
najchętniej wyjechałabym na stałe gdzieś gdzie ciągle jest gorąco!
Puszysta jeśli się nie nasili to może spróbuj.. może będzie miła niespodzianka.. kto wie