35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak trzeba to trzeba, przezyjeszNatka_79 wrote:Tez tego próbowałam, było okropne. Zupełnie jak tektura. Na szczęście trafiłam na dobry chleb. Ciekawe co mi teraz wyjdzie w krzywej. Doczytałam ze można kupić glukozę o smaku cytrynowym i zamierzam sie w nią zaopatrzyć

, trzymam kciuknza wyniki, co do tych listewek to jakos sie przyzwyczailam
Kapta pisze, ze ziemniaki moze jesc bezkarnie, ja znowu niestety nie i przed ciaza i w ciazy i terazWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 22:23
kapturnica, Sabina, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heh ja przy mlodym zadnych problemow w ciazy nie mialam. Ale wtedy czlowiek bl piekny i mlody.Do konca idealnie sie czulam.Bliska 77 wrote:Sa rozne, nawette dla diabetykow, to ten rodzaj jadlam ale sama wiem, ze rozne rzeczy roznie dzialaja, ja mialam tego farta, ze w ciazach nie puchlam i nie mialam problemow z cukrem, w ogole ze starsza to nawet morfologie mialam idealna, z mlodsza niestety anemia zagoscila
A morfologie i teraz na szczescie mam idealna
efcia, Bliska 77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
a nie masz fotelika samochodowego, który wpina sie w wózek? Mnie się w tym foteliku jakoś najwygodniej dziecko wozi - nawet teraz czasami na zakupy wolę w nim, niż w spacerówce....paszczakin wrote:Mam pytanie- któraś z Was pisała, że by nie kupowała gondoli, jakby się dziecko na wiosnę urodziło..
Czy coś namotalam?
Bo ja się zastanawiam, czy ja mogę Adka w spacerowie wozić, jak una się prawie na płasko rozkłada? można?
Bo ja chcę do Amsterdamu w weekend! A moj wózek to krowa wielka..
efcia, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My cale poprzednie lato i w tym wakacje przejezdzilizmy wlasnie w foteliku wpinanym do stelaza, ze starsza podobnieBozia3 wrote:a nie masz fotelika samochodowego, który wpina sie w wózek? Mnie się w tym foteliku jakoś najwygodniej dziecko wozi - nawet teraz czasami na zakupy wolę w nim, niż w spacerówce....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 22:48
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Baby spadam troszke poczytac, Bozia dzis w ramach cwiczen zrobilam 100 brzuszkow odwroconych 100 takich drugich dziwnych, to tak tylko w ramach motywacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 22:38
efcia, Bozia3, Sabina, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejka,tak tu patrze i widzéze tylko Dorbie entuzjastycznie zareagowala na spotkanie
Asiula,Dziobak macie ochote sie spotkac?
a ja byla u gina ,synek zostaje synkiem,obecna waga to 750gram
infekcji pochwy nie ma ,to bylo tylko podraznienie mydlem
malgos741, kapturnica, Aasiula, Bliska 77, Sabina, Magdala, Elfik, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Dziobak, gosia7122, Mega, beates lubią tę wiadomość
-
Mam fotelik, ale te wózki, co mam nie mają adapterow niestety. Bo ja mam wózki darowane i nie zaglądałam im w zęby

A trzeciego kupować nie bede
Poza tym moje drogie, podobno niewskazane jest trzymać dziecie długo w foteliku. 3h maks. A droga tam, dzień zwiedzania i droga do domu, to zdecydowanie za dużo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 22:49
Elfik, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Fajnie, ze wszystko okMagda* wrote:hejka,tak tu patrze i widzéze tylko Dorbie entuzjastycznie zareagowala na spotkanie
Magda* lubi tę wiadomość
-
Hej Magda ja jestem za , tylko zalatana jestem ostatnioMagda* wrote:hejka,tak tu patrze i widzéze tylko Dorbie entuzjastycznie zareagowala na spotkanie
Kiedy to spotkanie
Nie mam siły nadrabiać a nie zakodowalam kiedy
Magda*, dorbie lubią tę wiadomość
-
Adaptery dokup w necie uzywane nawet za pare groszy a my jeden z fotelikow taki z trzystopniowym rozkladaniem, do pozycji calkowicie lezacej (fotelik casual play), wiec nie ma problemupaszczakin wrote:Mam fotelik, ale te wózki, co mam nie mają adapterow niestety. Bo ja mam wózki darowane i nie zaglądałam im w zęby

A trzeciego kupować nie bede
Poza tym moje drogie, podobno niewskazane jest trzymać dziecie długo w foteliku. 3h maks. A droga tam, dzień zwiedzania i droga do domu, to zdecydowanie za dużo.. -
nick nieaktualnydorbie pasuje niedziela,poniedzialek wieczor lub wtorek od 15Aasiula wrote:Hej Magda ja jestem za , tylko zalatana jestem ostatnio

Kiedy to spotkanie
Nie mam siły nadrabiać a nie zakodowalam kiedy
ja dodam ze do wtorku moge,potem to juz bedzie ciezkoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 22:56
-
Niedziela jest super !Magda* wrote:dorbie pasuje niedziela,poniedzialek wieczor lub wtorek od 15
ja dodam ze do wtorku moge,potem to juz bedzie ciezko
M biega z Gda do Wejherowa a ja mam czas
aaa wieczór niedziela wieczór ?
O nie to nie w Wejherowie bede na mecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 22:59
Magda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH