35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Kapta - czyli nie będzie tak źle z tym porodem! A tak się bałaś! Ja też myślałam, ze to Twojemu ten fiut odpadł!
Mysle ,ze bedzie oki.No i nastawiam sie na porod w wodzie
Bo takowy moge miec w naszym szpitalu .I mozna skorzystac z koła porodowego 
Nie nie nie..Mojemu malemu fiutek sie trzymie twardo i niech tak dalej bedzie..Juz bym nie chciala zmiany płci bo sie mocno przyzwyczailam ,ze bedzie synus!
Bliska 77, efcia, nick nieaktualny, malgos741, Zofia8, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Chodzac na usg z moja pierwsza corka, do 20tygodnia na usg widzialam caly czas fiutka, coz chcialam miec kibica w domu, obecnie gra z tata w pile prawie kazdego dnia a no i w przedszkolu tez chodzila na pilke, nawet zloty medal zdobyla
kapturnica, Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, efcia, Elfik, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No na pewno, widze jakies smugi po psie....Bursztyn wrote:ale to na pewno trzeba przetrzec jeszcze ze 3 razy

wlasnie moja corka, starsza, dodam dla ulatwienia kladzie sie spac i mowi "musze poduszki poukladac, jestem toba i musi byc wszystko ladnie", chyba musze isc na jakas terapie ale co ja poradze na to ze balagan, nie mowiac o brudzie, wkurwia mnie tak ze z rownowagi mnie wyprowadza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 21:41
Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, efcia, Elfik, Simba, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
terapia pomozeBliska 77 wrote:No na pewno, widze jakies smugi po psie....
wlasnie moja corka, starsza, dodam dla ulatwienia kladzie sie spac i mowi "musze poduszki poukladac, jestem toba i musi byc wszystko ladnie", chyba musze isc na jakas terapie ale co ja poradze na to ze balagan, nie mowiac o brudzie, wkurwia mnie tak ze z rownowagi mnie wyprowadza...
Bliska 77, Simba, moremi, ComeToMeBaby, SolarPolar, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale pies myje po sobie miske?Bliska 77 wrote:Matko, mlodsza chusteczka nawilzana wyciera szafki i podloge a starsza uklada poduszki bo jest mna, biedny ten moj chlop....
Bliska 77, nick nieaktualny, Zofia8, Mega, efcia, nick nieaktualny, Elfik, Simba, moremi, ComeToMeBaby, Reni, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hehe, nie tak dawno czytałam o pomyłkach to najcześciej jest stwierdzana dziewucha a okazuje sie ze chłopakkapturnica wrote:Cos Wam zacytuje...
(...) Mój synuś ważący 1280gr (usg z poniedziałku) okazał się dzisiaj córeczką ważącą 1880gr -31tc — zszokowana. (...)
Kurde mozliwe to zeby odpadl fiutek ?
ciekawe co mi jutro na usg powiedzą
Kapta, fajnie ze w szkole ci sie podobało
ja sie ciagle waham... Popytam ordynatora bo kazał podrasować porodówkę i szkole
a taki poród gdzie położne były dla mnie miałam i wierze ze kolejny bedzie taki sam 
Polezalam dzis ze stopami wyżej i jest lepiej z opuchlizna, tylko trochę bolą nogi
kapturnica, efcia, Elfik, Simba, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wkurzyłam sie .Kupiłam jakis nowy chlebek , zytni na zakwasie.Wygladał oki.
No i zjadlam na kolacje 2kanpki.I co ??
I kurde cukier 166!!FAKEN a miał byc niechrzczony słodem.
Wkurwia mnie to czasem juz buu.Niech ten czas szybciej leci bo mnie czasem do szału doprowadza ta dieta!!!!
Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny