35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Kapta - czyli nie będzie tak źle z tym porodem! A tak się bałaś! Ja też myślałam, ze to Twojemu ten fiut odpadł!
Mysle ,ze bedzie oki.No i nastawiam sie na porod w wodzie
Bo takowy moge miec w naszym szpitalu .I mozna skorzystac z koła porodowego 
Nie nie nie..Mojemu malemu fiutek sie trzymie twardo i niech tak dalej bedzie..Juz bym nie chciala zmiany płci bo sie mocno przyzwyczailam ,ze bedzie synus!
Bliska 77, efcia, macduska, malgos741, Zofia8, Sabina, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

-
Chodzac na usg z moja pierwsza corka, do 20tygodnia na usg widzialam caly czas fiutka, coz chcialam miec kibica w domu, obecnie gra z tata w pile prawie kazdego dnia a no i w przedszkolu tez chodzila na pilke, nawet zloty medal zdobyla
kapturnica, Bursztyn, Sabina, Mega, efcia, Elfik, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
No na pewno, widze jakies smugi po psie....Bursztyn wrote:ale to na pewno trzeba przetrzec jeszcze ze 3 razy

wlasnie moja corka, starsza, dodam dla ulatwienia kladzie sie spac i mowi "musze poduszki poukladac, jestem toba i musi byc wszystko ladnie", chyba musze isc na jakas terapie ale co ja poradze na to ze balagan, nie mowiac o brudzie, wkurwia mnie tak ze z rownowagi mnie wyprowadza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 21:41
Bursztyn, Sabina, Mega, efcia, Elfik, Simba, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
terapia pomozeBliska 77 wrote:No na pewno, widze jakies smugi po psie....
wlasnie moja corka, starsza, dodam dla ulatwienia kladzie sie spac i mowi "musze poduszki poukladac, jestem toba i musi byc wszystko ladnie", chyba musze isc na jakas terapie ale co ja poradze na to ze balagan, nie mowiac o brudzie, wkurwia mnie tak ze z rownowagi mnie wyprowadza...
Bliska 77, Simba, moremi, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale pies myje po sobie miske?Bliska 77 wrote:Matko, mlodsza chusteczka nawilzana wyciera szafki i podloge a starsza uklada poduszki bo jest mna, biedny ten moj chlop....
Bliska 77, Sabina, Zofia8, Mega, efcia, macduska, Elfik, Simba, moremi, ComeToMeBaby, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hehe, nie tak dawno czytałam o pomyłkach to najcześciej jest stwierdzana dziewucha a okazuje sie ze chłopakkapturnica wrote:Cos Wam zacytuje...
(...) Mój synuś ważący 1280gr (usg z poniedziałku) okazał się dzisiaj córeczką ważącą 1880gr -31tc — zszokowana. (...)
Kurde mozliwe to zeby odpadl fiutek ?
ciekawe co mi jutro na usg powiedzą
Kapta, fajnie ze w szkole ci sie podobało
ja sie ciagle waham... Popytam ordynatora bo kazał podrasować porodówkę i szkole
a taki poród gdzie położne były dla mnie miałam i wierze ze kolejny bedzie taki sam 
Polezalam dzis ze stopami wyżej i jest lepiej z opuchlizna, tylko trochę bolą nogi
kapturnica, efcia, Elfik, Simba, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wkurzyłam sie .Kupiłam jakis nowy chlebek , zytni na zakwasie.Wygladał oki.
No i zjadlam na kolacje 2kanpki.I co ??
I kurde cukier 166!!FAKEN a miał byc niechrzczony słodem.
Wkurwia mnie to czasem juz buu.Niech ten czas szybciej leci bo mnie czasem do szału doprowadza ta dieta!!!!
Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH