35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To wina lodówkapturnica wrote:Dziwisz sie ??Tyle objawow i test nie wyszedl po jedzeniu

kapturnica, moremi, efcia, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Niepewna dzieki. Poprawilas mi humor. Chociaz i tak uwazam, ze to podpucha.
Musowo Zocha masz racyje.
Takich perełek w tych czasach brak. No przeca to niemożliwe ,żeby była taka ciemnota !
Ale fakt usmiałam sie .
Mega, moremi, efcia, Zofia8, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

-
eh... no chciałabym i ja być, tym bardziej że mój m pochodzi z Kraka i co jakiś czas się tam pojawiamy. Dość sporadycznie, no ale jednak. Tylko, że z pewnych powodów... raczej na mnie nie liczcie w tym terminie...Bursztyn wrote:no, mysle ze byloby to wydarzenie roku
super zlot
dodatkowo na Kazimierzu jest takie miejsce "Magiel"...idealnie by sie nadawalo
zreszta, jest tam tez wiele innych cudownych miejsc

Czuję, że mnie coś omija
moremi, malgos741, Mega, Sabina, macduska, Bliska 77, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
Tak mi Ciebie brakowało
LOVE BURSZTYN
Bursztyn wrote:zrob Beta HCG oraz EEG mozgu
Bursztyn, moremi, efcia, kkisia, malgos741, Zofia8, kapturnica, Mega, Sabina, macduska, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
Ale to za rok. Weź się ogarnijComeToMeBaby wrote:eh... no chciałabym i ja być, tym bardziej że mój m pochodzi z Kraka i co jakiś czas się tam pojawiamy. Dość sporadycznie, no ale jednak. Tylko, że z pewnych powodów... raczej na mnie nie liczcie w tym terminie...

Czuję, że mnie coś omija
efcia, malgos741, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja to sobie wyobraziłam....Elfik wrote:teraz poczekam z dietami aż młody porzuci sam cyca
oczywiscie bez przesady, nie będę czekać, aż mnie jego zarost zacznie w cycki drapać ;P
Elf- co ty masz w tej głowie to ja nie wiem, ale to dobre było
Mega, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
tia, co niektóre fjatki słyszałam osobiście.paszczakin wrote:I kwiatki z wczoraj. Polecam koncowke
http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,18328543,dziewiec-zlotych-wypowiedzi-senatorow-z-debaty-o-in-vitro.html#Czolka3Img
ale w tym zestawieniu brak jest tekstu o krowie
kapturnica, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ale już chyba nie 16 fiolek?Zofia8 wrote:U mnie sie skomplikowalo. Nie wiem, czy uda sie zrobic histero w poniedzialek. Bede wiedziala dopiero jutro w poludnie. Jesli jednak tak, to jutro czeka mnie...pobranie krwi.

Mega lubi tę wiadomość
-
wracaj szybko do sił, wypocznijReni wrote:Wracam do żywych
Strasznie źle się czułam po tej narkozie.
Chyba mnie przelecieli, bo ledwo chodzę. Nie mogę usiąść, bo strasznie boli.
Miałam mega mdłości i ból głowy.
a takie pytanie mam, miś z ukrytą kamerką był?
Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
no- i wszystko jasneReni wrote:A to SMS jaki wysłałam do siostry, żeby po mnie przyjechała
Parter wejść gyros za szatnia w prawo i oierw z e drzwi O kute brązowa skóra ja
Pokój chorych blnspis
Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
pięknie. my jak podjęliśmy decyzje o robieniu dzieci to mnie podekscytowany tymi planami m zapytał czy będę chciała chodzić do takiej szkoły, bo jego koledzy (no- kolegów partnerki) sobie chwalą własnie, też wspominał o próbkach. I nawet zadeklarował że jakby co będzie chodził ze mną.kapturnica wrote:Bry z wieczora.
A ja po pierwsyzch zajeciach w szkole rodzenia i zdaje relacje.
I powiem Wam ,ze zajebioza , nie wiemkiedy 2godziny zleciało.!!
Bede chodzic napewno.Babeczki zarąbiste .W przyszly tydzien mamy zwiedzanie porodowki i oddzialu polozniczego.Babeczki rzeczowe , mile i uprzejme.Luzna rozmowa , smeich itd.Po tym jak mowia jak wszystko teraz wyglada to jestem w szoku normalnie ,ze w naszym szpitalu jak to ujela liczy sie rodzaca a nie polozna.I to pod niawszystko jest podporzadkowana.Nie ma wynajmowania i placenia bo to ich praca..yyy w szoku bylam
Bo to co ja pamietam ato co mowily one i dziewczyny , ktore , 2,3lata temu rodzily to 100lat roznicy 
Dostalam kosz pelen probek , butelek , wkladek , smoczkow i innych dupereli
A teraa ide Was nadrabiac
No, poszłabym. Ale tak gUpio trochę bez cioNży, no nie?
efcia, kapturnica, Mega, Sabina, Bliska 77, dorbie, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH