35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Rany, Zosia.. To nie jest niebezpieczne tak se cała krew spuscic? Toż to dawcy mniej oddają..
Nie mam wyjscia. Tylko nie wiem, skad mi pobiora. Ale dam rade. Wypije 1.5 l i bedzie dobrze
Mega, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
czego dotycza przemyslenia?niepewna wrote:Witam z racji, że trafiłam na doświadczone Panie mogłabym Wam opisać swoje przemyślenia i spytać o radę ?

kapturnica, Sabina, moremi, efcia, kkisia, macduska, Bliska 77, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
zrob Beta HCG oraz EEG mozguniepewna wrote:Bolą mnie od jakiegoś czasu około 3-5 dni skutki piersi wgl chyba pierwszy raz. Jestem mocno przeziębienia a przed przeziębienie bolały mnie plecy strasznie ledzwia i kark, mocne bóle głowy. Myślałam że to od słońca i mocnych treningów na siłowni. Aczkolwiek juz 11 dni spóźnia mi się miesiączka. Dzisiaj robiłam test ale kolo podania a nie na czczo a wtedy byłam po śniadaniu lekach na przeziębienie obiedzie i lodach i chyba jakiś wpływ to miało na wynik który był negatywny. Nie wiem czy robić jtr kolejny testy. Współżyje z chłopakiem codziennie albo i parę razy dziennie się zdarza aczkolwiek nie staramy się o dziecko. Zabezpieczamy się ale od mies zaczynamy bez gumki i zakłada dopiero niby przed samym wtryskiem. Tabletek nie biorę, ponieważ się boje i nie chce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 20:32
Sabina, moremi, kapturnica, Mega, paszczakin, Reni, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, ania.g, macduska, Bliska 77, Magdala, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam bardzo ciekawa odpowiedziBursztyn wrote:no ale co? przeciez to diagnostyka.....

uśmiałam się do łez
Laska ma szczęście, że reszta Rady gdzieś poszła
Bursztyn, kapturnica, Mega, moremi, Reni, efcia, kkisia, macduska, dorbie, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-
Przy stu nie da rady. Raczej od 1000 do zera.Sabina wrote:Czekałam
doczekałam się 
Kapta pewnie liczy do 100

Bursztyn, rada najlepsza z możliwych. Zwłaszcza te EEG
Sabina, Bursztyn, kapturnica, Mega, Zofia8, Reni, efcia, kkisia, macduska, Bliska 77, dorbie, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
jes jes jes!macduska wrote:Wyszłam. Dziadostwo wyjęte. Leki na stymulację dostałam. Jeszcze powalczę. Niech siędzieje co chce!
było zardzewiałe?
Walcz!
kapturnica, moremi, kkisia, macduska, peppapig, dorbie lubią tę wiadomość
-
Mnie przytkało, szczęka gdzieś opadła, musze ja znaleźć....Sabina wrote:Czekałam
doczekałam się 
Kapta pewnie liczy do 100

Sabina, kapturnica, efcia, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH