SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    kiedy? ja się pytam kiedy???? rano o 6.00 wyprawiam Kajtka do dziadków, potem praca - wracam do domu i spędzam z nim czas do 21.30 - wtedy on idzie spać, a ja mam czas na ugotowanei żarcia na następny dzień, prasowanie (prawdziwe - % procent z deską i żelazkiem) i około pólnocy padam na pysk...
    wiesz co, wiem, mi też jest ciężko, zwłaszcza jak teraz siedzę z dwiema, od wtorku wracam do pracy i też przed pracą bedzie wożenie dziewczyn, po pracy przywożenie itp ale powiem Ci, że te 25-30 min zawsze sie znajdzie, powaga, też sobie tlumaczyłam że nie mam czasu ale od 3tygodni się zmobilizowałam i nawet jak padam na ryj to staram się cokolwiek zrobić

Bozia3, Bursztyn, efcia, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia a teraz to prasuję raz w tygodniu, pieprzę, leży sterta i sobie czeka... (tylko schowana cobym jej nie widziała :-) )

Bozia3, efcia, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja bym zjadla oprocz pizzy, pyszna, chemiczna zupke chinska.

Bliska 77, Bozia3, BISCA, Elfik, Sabina, moremi, paszczakin, Bursztyn, efcia, kkisia, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jak ja bym zjadla oprocz pizzy, pyszna, chemiczna zupke chinska.
    no taką co to 20 parę lat temu wchodziły dopiero na nasz rynek, taką zajebiście ostrą

SolarPolar, Elfik lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Wyszłam. Dziadostwo wyjęte. Leki na stymulację dostałam. Jeszcze powalczę. Niech siędzieje co chce!
    amen
    A.

macduska, Sabina, moremi, efcia, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no taką co to 20 parę lat temu wchodziły dopiero na nasz rynek, taką zajebiście ostrą
    Sa jeszcze vifon takie robi! I w sklepach kuchnie swiatam tez mozna kupic. W zamrazalniku znalazlam warzywa -
    Smaze je . Ble.

Bliska 77, Elfik, Sabina, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zjadłam na obiad sałatke ryzową (małż schaboszczaki), Tomus dostał wsciekłego apetytu po sterydach i wcina wszystko nawet pietruszke w zupce, nawet gruszke z bananem...
    ja wrzuciłam do żółtego ryzu z kurkumy, troche warzyw, troche oleju z pestek dyni i pare plastrów szynki, posiekana pietruche, bardzo dobre , nietuczące :)

Bozia3, moremi, efcia, ania.g, kkisia, Mega, Magdala, Simba lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Hmn, a mój mąz to pocztą wysłał, to na naklejce powinno być moje nazwisko i imię :-)

i jest.. przyjrzałam się, ale ledwo widoczny.. dostałam taką kopię, że nadal nie wiem jak się nazywasz :)))))))))))))))))))))

:)

efcia, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Sa jeszcze vifon takie robi! I w sklepach kuchnie swiatam tez mozna kupic. W zamrazalniku znalazlam warzywa -
    Smaze je . Ble.
    nie pękaj ja mam dziś do wyboru kalafiora lub kabaczka
    ale w domu chcą smażone więc ja tylko je wykonam, no jednego kotlecika kabaczkowego spróbuję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 17:53

Elfik, Bozia3, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72f5a8c51c06.jpg

miałam to pudło - MIAŁAM...

nadal je mam, jest juz ze mna na zawsze...w biodrach ;)
    ale warto było :)

macduska, Bozia3, Sabina, moremi, efcia, SolarPolar, kkisia, kapturnica, Mega, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    miałam to pudło - MIAŁAM...

nadal je mam, jest juz ze mna na zawsze...w biodrach ;)
    ale warto było :)
    mały ci je wyssie potem, dont łory ;)

Sabina, moremi, efcia, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o ja pierdziu - zróbmy w sierpniu takie mega spotkanie w Kraku - może sie uda...Burszta jest rzadko - raz na ruski (Simba sorki) rok - więc byłoby super...:)
    no, mysle ze byloby to wydarzenie roku
    super zlot
    dodatkowo na Kazimierzu jest takie miejsce "Magiel"...idealnie by sie nadawalo ;)
    zreszta, jest tam tez wiele innych cudownych miejsc :)

Bozia3, Sabina, Bliska 77, efcia, SolarPolar, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o Klara - super - cholera....chyba muszę do tego czasu odstawić Kajtola - bo mam same pomięte ciuchy w szafie - a pasowałoby wyprasowanym być na takim spotkaniu...:)
    I teraz jak ja się mam poczuc na takim spotkaniu - Simba, caffe, Bursztyn - waga piórkowa - i ja smoczyca między nimi.....wamać - Polar przyjeżdzaj do krakowa....
    Ja mam niecałą 100 do Was ;-) jak się rozruszam to wiecie ;-) przyjadę Was dopilnować, bo szalone/szalowe jesteście ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 18:05

Bozia3, Bursztyn, Bliska 77, Elfik, moremi, macduska, efcia, SolarPolar, kkisia, Mega, malgos741, caffe, Simba lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja mam niecałą 100 do Was ;-) jak się rozruszam to wiecie ;-) przyjadę Was dopilnować, bo szalone/szalowe jesteście ;-)
    noooo coraz lepiej, coraz lepiej.....

Sabina, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale mozesz przerzucic sie na makarony sojowe i ryzowe:-) . Ja staram sie wszelkie maczne nie jesc ale czasami pozwalam sobie na bulke np orkiszowa. Jak tak zupelnie wylkucze to co najbardziej lubie to za dwa miesiace efekt jojo murowany.
    o,bardzo dobre makarony, pelnoziarniste oczywiscie, polecam
    orkisz tez.

Elfik, moremi, efcia, SolarPolar, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    noooo coraz lepiej, coraz lepiej.....
    I przy mnie nie musisz się odchudzac ;-)

macduska, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, mamy się spotkać z Megan :-) ale ta zaraza nie weźmie Jagodki!
    I powiedziała, że pewnie się rozplacze jak mnie zobaczy :-O ja wiem, że nie wyglądam jak Clara ale żeby aż tak?? ;-)

Elfik, moremi, macduska, efcia, SolarPolar, ania.g, kkisia, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, Bozia3, caffe, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    no ale to zawsze tak jest, obiecanki-macanki a glupiemu stoi
    tylko pozniej nic z tego, a skonczymy i tak pewnie 1 na 1 z Bozia- z czego oczywiscie i tak bede sie bardzo cieszyc :)

Sabina, moremi, efcia, kkisia, Mega, Bozia3, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale sie ciesze ze wrocilam do Was, w sumie jestem tu 2,5roku i jednak nie umiem bez Was zyc <3

Elfik, Sabina, moremi, macduska, Bursztyn, efcia, kkisia, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, malgos741, peppapig, Bozia3, Magdala, caffe, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Wyszłam. Dziadostwo wyjęte. Leki na stymulację dostałam. Jeszcze powalczę. Niech siędzieje co chce!

Jeeee, dałam rade polubić dwa razy.
    :D

Elfik, Sabina, moremi, macduska, efcia, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 10389 10390 10391 10392 10393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ