35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz co, wiem, mi też jest ciężko, zwłaszcza jak teraz siedzę z dwiema, od wtorku wracam do pracy i też przed pracą bedzie wożenie dziewczyn, po pracy przywożenie itp ale powiem Ci, że te 25-30 min zawsze sie znajdzie, powaga, też sobie tlumaczyłam że nie mam czasu ale od 3tygodni się zmobilizowałam i nawet jak padam na ryj to staram się cokolwiek zrobićBozia3 wrote:kiedy? ja się pytam kiedy???? rano o 6.00 wyprawiam Kajtka do dziadków, potem praca - wracam do domu i spędzam z nim czas do 21.30 - wtedy on idzie spać, a ja mam czas na ugotowanei żarcia na następny dzień, prasowanie (prawdziwe - % procent z deską i żelazkiem) i około pólnocy padam na pysk...
Bozia3, Bursztyn, efcia, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sa jeszcze vifon takie robi! I w sklepach kuchnie swiatam tez mozna kupic. W zamrazalniku znalazlam warzywa -Bliska 77 wrote:no taką co to 20 parę lat temu wchodziły dopiero na nasz rynek, taką zajebiście ostrą
Smaze je . Ble.
Bliska 77, Elfik, Sabina, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja zjadłam na obiad sałatke ryzową (małż schaboszczaki), Tomus dostał wsciekłego apetytu po sterydach i wcina wszystko nawet pietruszke w zupce, nawet gruszke z bananem...
ja wrzuciłam do żółtego ryzu z kurkumy, troche warzyw, troche oleju z pestek dyni i pare plastrów szynki, posiekana pietruche, bardzo dobre , nietuczące
Bozia3, moremi, efcia, ania.g, kkisia, Mega, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hmn, a mój mąz to pocztą wysłał, to na naklejce powinno być moje nazwisko i imię

i jest.. przyjrzałam się, ale ledwo widoczny.. dostałam taką kopię, że nadal nie wiem jak się nazywasz
))))))))))))))))))))
efcia, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
nie pękaj ja mam dziś do wyboru kalafiora lub kabaczkaSolarPolar wrote:Sa jeszcze vifon takie robi! I w sklepach kuchnie swiatam tez mozna kupic. W zamrazalniku znalazlam warzywa -
Smaze je . Ble.
ale w domu chcą smażone więc ja tylko je wykonam, no jednego kotlecika kabaczkowego spróbujęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 17:53
Elfik, Bozia3, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72f5a8c51c06.jpg
miałam to pudło - MIAŁAM...
nadal je mam, jest juz ze mna na zawsze...w biodrach
ale warto było
macduska, Bozia3, Sabina, moremi, efcia, SolarPolar, kkisia, kapturnica, Mega, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no, mysle ze byloby to wydarzenie rokuBozia3 wrote:o ja pierdziu - zróbmy w sierpniu takie mega spotkanie w Kraku - może sie uda...Burszta jest rzadko - raz na ruski (Simba sorki) rok - więc byłoby super...

super zlot
dodatkowo na Kazimierzu jest takie miejsce "Magiel"...idealnie by sie nadawalo
zreszta, jest tam tez wiele innych cudownych miejsc
Bozia3, Sabina, Bliska 77, efcia, SolarPolar, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam niecałą 100 do WasBozia3 wrote:o Klara - super - cholera....chyba muszę do tego czasu odstawić Kajtola - bo mam same pomięte ciuchy w szafie - a pasowałoby wyprasowanym być na takim spotkaniu...

I teraz jak ja się mam poczuc na takim spotkaniu - Simba, caffe, Bursztyn - waga piórkowa - i ja smoczyca między nimi.....wamać - Polar przyjeżdzaj do krakowa....
jak się rozruszam to wiecie
przyjadę Was dopilnować, bo szalone/szalowe jesteście 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 18:05
Bozia3, Bursztyn, Bliska 77, Elfik, moremi, macduska, efcia, SolarPolar, kkisia, Mega, malgos741, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
o,bardzo dobre makarony, pelnoziarniste oczywiscie, polecamSolarPolar wrote:Ale mozesz przerzucic sie na makarony sojowe i ryzowe:-) . Ja staram sie wszelkie maczne nie jesc ale czasami pozwalam sobie na bulke np orkiszowa. Jak tak zupelnie wylkucze to co najbardziej lubie to za dwa miesiace efekt jojo murowany.
orkisz tez.
Elfik, moremi, efcia, SolarPolar, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, mamy się spotkać z Megan
ale ta zaraza nie weźmie Jagodki!
I powiedziała, że pewnie się rozplacze jak mnie zobaczy
ja wiem, że nie wyglądam jak Clara ale żeby aż tak??
Elfik, moremi, macduska, efcia, SolarPolar, ania.g, kkisia, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, Bozia3, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
no ale to zawsze tak jest, obiecanki-macanki a glupiemu stoiSabina wrote:Ja mam niecałą 100 do Was
jak się rozruszam to wiecie
przyjadę Was dopilnować, bo szalone/szalowe jesteście 
tylko pozniej nic z tego, a skonczymy i tak pewnie 1 na 1 z Bozia- z czego oczywiscie i tak bede sie bardzo cieszyc
Sabina, moremi, efcia, kkisia, Mega, Bozia3, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale sie ciesze ze wrocilam do Was, w sumie jestem tu 2,5roku i jednak nie umiem bez Was zyc
Elfik, Sabina, moremi, macduska, Bursztyn, efcia, kkisia, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, malgos741, peppapig, Bozia3, Magdala, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wyszłam. Dziadostwo wyjęte. Leki na stymulację dostałam. Jeszcze powalczę. Niech siędzieje co chce!
Jeeee, dałam rade polubić dwa razy.
Elfik, Sabina, moremi, macduska, efcia, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH