35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:mały ci je wyssie potem, dont łory

ja od karmienia nie chudłam, buuuu, dopiero jak chciałam do pracy wrócić i nie dac satysfakcji "kolezankom" to schudłam z 11 kilo, ale głoopia byłam...
mała cyca porzuciła (nie dziwię się, co tam niby mogło być dobrego na diecie) i się zaczęły problemy z przybieraniem na wadze..
jej oczywiście
ja z przybieraniem na wadze nie miałam nigdy problemu
teraz poczekam z dietami aż młody porzuci sam cyca
oczywiscie bez przesady, nie będę czekać, aż mnie jego zarost zacznie w cycki drapać ;P
Bliska 77, Sabina, moremi, macduska, efcia, SolarPolar, kkisia, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
Ja to samo, przy starszej zaczelam chudnac po odstawiebiuElfik wrote:ja od karmienia nie chudłam, buuuu, dopiero jak chciałam do pracy wrócić i nie dac satysfakcji "kolezankom" to schudłam z 11 kilo, ale głoopia byłam...
mała cyca porzuciła (nie dziwię się, co tam niby mogło być dobrego na diecie) i się zaczęły problemy z przybieraniem na wadze..
jej oczywiście
ja z przybieraniem na wadze nie miałam nigdy problemu
teraz poczekam z dietami aż młody porzuci sam cyca
oczywiscie bez przesady, nie będę czekać, aż mnie jego zarost zacznie w cycki drapać ;P
Elfik, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz, mnie Wacia może zgarnąć po drodzeBursztyn wrote:no ale to zawsze tak jest, obiecanki-macanki a glupiemu stoi
tylko pozniej nic z tego, a skonczymy i tak pewnie 1 na 1 z Bozia- z czego oczywiscie i tak bede sie bardzo cieszyc

A na serio, bym chciała, czy się da, zobaczymy... bo ja na cały sierpień mam pełno gości
Elfik, moremi, macduska, Bursztyn, Bliska 77, efcia, kkisia, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia, to ja mogę wzmocnić Twoja sekcje.Bozia3 wrote:o Klara - super - cholera....chyba muszę do tego czasu odstawić Kajtola - bo mam same pomięte ciuchy w szafie - a pasowałoby wyprasowanym być na takim spotkaniu...

I teraz jak ja się mam poczuc na takim spotkaniu - Simba, caffe, Bursztyn - waga piórkowa - i ja smoczyca między nimi.....wamać - Polar przyjeżdzaj do krakowa....
Ech, gdyby nie napięte stosunki okolochrztowe to by się do Polski pojechało..
Sabina, moremi, Bliska 77, efcia, Elfik, kkisia, Mega, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
Dziki ryż, czarny ryż, komosa, że wszystkim są ok. Kasze z węglami tez..Bozia3 wrote:ryż u montignaca zakazany. Pozostaje soja, ciecierzyca, fasola i takie tam...no nic jakoś to opanuję
moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
Doczytałam! Ha!
My po szczepieniu, mały pokwekal, ja jakoś przeżyłam
Teraz spacerujemy, bo tym razem zapytalam, czy mogę. Mogę..
macduska, efcia, Elfik, Sabina, Reni, ania.g, beates, kkisia, Mega, moremi, ComeToMeBaby, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
I kwiatki z wczoraj. Polecam koncowke
http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,18328543,dziewiec-zlotych-wypowiedzi-senatorow-z-debaty-o-in-vitro.html#Czolka3Img
Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie- któraś z Was pisała, że by nie kupowała gondoli, jakby się dziecko na wiosnę urodziło..
Czy coś namotalam?
Bo ja się zastanawiam, czy ja mogę Adka w spacerowie wozić, jak una się prawie na płasko rozkłada? można?
Bo ja chcę do Amsterdamu w weekend! A moj wózek to krowa wielka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 19:02
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Mam pytanie- któraś z Was pisała, że by nie kupowała gondoli, jakby się dziecko na wiosnę urodziło..
Czy coś namotalam?
Bo ja się zastanawiam, czy ja mogę Adka w spacerowie wozić, jak una się prawie na płasko rozkłada? można?
Bo ja chcę do Amsterdamu w weekend! A moj wózek to krowa wielka..
Moim zdaniem można ale ja stara matka jestem. I sprasowana z lekka aktualnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 19:07
paszczakin, kapturnica, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zaczęłam wozić Młodą w spacerówce w sierpniu, jak miała 2,5 msc. Było upalnie, a w spacerówce miała więcej przestrzenipaszczakin wrote:Mam pytanie- któraś z Was pisała, że by nie kupowała gondoli, jakby się dziecko na wiosnę urodziło..
Czy coś namotalam?
Bo ja chcę do Amsterdamu w weekend! A moj wózek to krowa wielka..
paszczakin, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Beates, a Ty kiedy masz punkcję? A tranfer? I nie udawaj, bo wiem, że podczytujesz:-) trzymam kciuki

Normalnie wielki czwartek się zaczyna
Hej !
No tak podczytuję
, ale brak natchnienia do pisania !
Ja mam mrozaki , więc punkcja mnie ominie. Nie wiem jeszcze kiedy będzie transfer. Prawdopodobnie za tydzień. Jutro idę do lekarza, to może czegoś się dowiem
SolarPolar, paszczakin, kkisia, Sabina, moremi, Mega, malgos741, macduska, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Wacia super, droga wolna

Beates to u Ciebie tez sie za chwile bedzie dzialo
U mnie sie skomplikowalo. Nie wiem, czy uda sie zrobic histero w poniedzialek. Bede wiedziala dopiero jutro w poludnie. Jesli jednak tak, to jutro czeka mnie...pobranie krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 19:49
Sabina, moremi, beates, efcia, ComeToMeBaby, Bliska 77, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Wracam do żywych
Strasznie źle się czułam po tej narkozie.
Chyba mnie przelecieli, bo ledwo chodzę. Nie mogę usiąść, bo strasznie boli.
Miałam mega mdłości i ból głowy.
efcia, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
A to SMS jaki wysłałam do siostry, żeby po mnie przyjechała
Parter wejść gyros za szatnia w prawo i oierw z e drzwi O kute brązowa skóra ja
Pokój chorych blnspis
paszczakin, Bursztyn, Zofia8, kkisia, kapturnica, moremi, Mega, beates, malgos741, efcia, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, Bliska 77, Dziobak, dorbie, Magdala, Bozia3, caffe, Simba, SolarPolar, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bry z wieczora.
A ja po pierwsyzch zajeciach w szkole rodzenia i zdaje relacje.
I powiem Wam ,ze zajebioza , nie wiemkiedy 2godziny zleciało.!!
Bede chodzic napewno.Babeczki zarąbiste .W przyszly tydzien mamy zwiedzanie porodowki i oddzialu polozniczego.Babeczki rzeczowe , mile i uprzejme.Luzna rozmowa , smeich itd.Po tym jak mowia jak wszystko teraz wyglada to jestem w szoku normalnie ,ze w naszym szpitalu jak to ujela liczy sie rodzaca a nie polozna.I to pod niawszystko jest podporzadkowana.Nie ma wynajmowania i placenia bo to ich praca..yyy w szoku bylam
Bo to co ja pamietam ato co mowily one i dziewczyny , ktore , 2,3lata temu rodzily to 100lat roznicy 
Dostalam kosz pelen probek , butelek , wkladek , smoczkow i innych dupereli
A teraa ide Was nadrabiac
Zofia8, kkisia, Sabina, moremi, Mega, beates, malgos741, efcia, ComeToMeBaby, peppapig, macduska, Bliska 77, dorbie, Magdala, caffe, Simba lubią tę wiadomość

-
mimo wszystko bardzo precyzyjny opis drzwiReni wrote:A to SMS jaki wysłałam do siostry, żeby po mnie przyjechała
Parter wejść gyros za szatnia w prawo i oierw z e drzwi O kute brązowa skóra ja
Pokój chorych blnspis
Sabina, moremi, Mega, Reni, efcia, ComeToMeBaby, Bliska 77, Bozia3, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH