35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
za rok??!! no o roku nic nie pisały, tylko o połowie sierpnia, to myślałam, że chodzi o ten. Tym bardziej, ze pisała też Burszta, ze ona akurat się do Kraka wybiera, no to jak nie ten rok jak ten?moremi wrote:Ale to za rok. Weź się ogarnij

Mega, Sabina, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Cos Wam zacytuje...
(...) Mój synuś ważący 1280gr (usg z poniedziałku) okazał się dzisiaj córeczką ważącą 1880gr -31tc — zszokowana. (...)
Kurde mozliwe to zeby odpadl fiutek ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 21:03
Mega, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, efcia, Magdala, Elfik, moremi lubią tę wiadomość

-
no do domu jade, zgadza sie, ten sierpien, 2015ComeToMeBaby wrote:za rok??!! no o roku nic nie pisały, tylko o połowie sierpnia, to myślałam, że chodzi o ten. Tym bardziej, ze pisała też Burszta, ze ona akurat się do Kraka wybiera, no to jak nie ten rok jak ten?

ComeToMeBaby, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Masz jeszcze nadzieje?kapturnica wrote:Cos Wam zacytuje...
(...) Mój synuś ważący 1280gr (usg z poniedziałku) okazał się dzisiaj córeczką ważącą 1880gr -31tc — zszokowana. (...)
Kurde mozliwe to zeby odpadl fiutek ?
kapturnica, ComeToMeBaby, Zofia8, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
jesli szczeki odpadaja to fiutki tez mogakapturnica wrote:Cos Wam zacytuje...
kapturnica, Sabina, macduska, Bliska 77, efcia, Mega, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hheheheh no raczej nie bo 2lekarzy mi potwierdzilo płec....No i FIUTORA widzialam sama i to kilka razy ..Ja rozumiem ,ze z dziewczynki sie moze chlopak zrobic bo sie wacław podwinie no ale kurde z dziewczynki chlopak ???Ciekawe co to za lekarza mialaMega wrote:Masz jeszcze nadzieje?

malgos741, Mega, Elfik, moremi lubią tę wiadomość

-
podmienili jej ciążę. to jedyne wytłumaczenie.kapturnica wrote:Cos Wam zacytuje...
wasz expert.
a nie- wroć. Autorytet.
kapturnica, malgos741, efcia, Mega, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Cos Wam zacytuje...
toż to szok
kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
No mi tak podmienili kilka tygodni temu jak sie z Kornelii zrobil MaksiorasComeToMeBaby wrote:podmienili jej ciążę. to jedyne wytłumaczenie.
wasz expert.
a nie- wroć. Autorytet.

malgos741, Zofia8, ComeToMeBaby, Bliska 77, efcia, Elfik, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyAle to nie o Maximusie?kapturnica wrote:Cos Wam zacytuje...
Paczkę jednak wysyłać?
malgos741, kapturnica, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszukkapturnica wrote:Hheheheh no raczej nie bo 2lekarzy mi potwierdzilo płec....No i FIUTORA widzialam sama i to kilka razy ..Ja rozumiem ,ze z dziewczynki sie moze chlopak zrobic bo sie wacław podwinie no ale kurde z dziewczynki chlopak ???Ciekawe co to za lekarza miala

stosowal metode Tunel
Sabina, kapturnica, efcia, Mega, Elfik, Simba, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Co? Ale Twój ?kapturnica wrote:Cos Wam zacytuje...
edit: doczytałam ale zanim to zrobiłam to mnie dobrze zatkało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 21:11
Sabina, kapturnica, efcia, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Wy tak o Maximusie a mój ma pseudonim dj maximus he he
Sabina, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, anna maria, Mega, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni współczuję złego samopoczucia.
To jednak nie zapiszesz się do Klubu Fanek Narkozy?
Bursztyn powalił mnie na kolana swoją poradą.
Kapta - czyli nie będzie tak źle z tym porodem! A tak się bałaś! Ja też myślałam, ze to Twojemu ten fiut odpadł!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 21:16
Sabina, malgos741, Bliska 77, kapturnica, Zofia8, Bursztyn, efcia, Mega, Simba, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH