35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Tak powaznie to wykancza mnie remont chaty ,chcialabym juz tam mieszkac a to sie ciagnie ......
U mnie juz 4 i 1/2 miesiaca a szykuje sie nastepne 6efcia, anna maria, moremi, BISCA, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimik wrote:A widzisz ja z zasady nie prasuje, samo ma się wyprostować
efcia - z Polski
tu wszyskie prasujo
musisz sie dostosowaćefcia, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, macduska, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
juz 2 miesiace i nie wiem jak dlugo ,do konca sierpnia musimy sie z obecnego domu wyprowadzicBursztyn wrote:hahahahah!!!! a ile trwa, ze tak niesmialo zapytam?
U mnie juz 4 i 1/2 miesiaca a szykuje sie nastepne 6efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimik wrote:Kraków, królestwo smogu
przeciągne Was na złą stronę mocy… za chwile żadna nie bedzie prasowała
bardziej prawdopodobne że słonce sie zamieni miejscem z księżycemanna maria, Bursztyn, efcia, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, macduska, SolarPolar, kapturnica, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
u nas remont od 10 lat, a miało trwać 2 miesiące…. można przywyknąć…chociaż współczuję
nie próbuje samo się zrobi, tak jak pranie samo się prostujeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 23:39
efcia, moremi, SolarPolar, BISCA, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Jeeeezu... Ksiondz jezd? Niechaj ze 2 zdrowaski zmowi za moich.
Chlop se dzis nabyl longboarda,( taka panie dluga deskorolka ) i wlasnie zjechal z corka do hali garazowej, zeby testoeac deske, bo na dworze pada... Dorbie, masz dyzur dzis jakby co?moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Mimik wrote:Kraków, królestwo smogu
odnosnie prasowania, nie chodzi o zelazkoefcia, anna maria, Mimik, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimik wrote:Kraków, królestwo smogu
o to dołaczysz do podgrupy krakowskiej
a z tym przeciagnieciem nie dasz rady tzn nie damy sie , jak można odmówic wyprasowania jednej rózowej koszulki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 23:40
anna maria, Heretyczka, moremi, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość