35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór i ja nieśmiało pukam, właśnie dołączyłam do ovu, W tym roku kończę 36 lat, mam 19 miesięczną córeczkę Chcielibyśmy żeby mała miała rodzeństwo, w podobnym wieku. Właściwie nie wyobrażam sobie że mogłoby być inaczej ale też do końca gotowa na kolejnego malucha nie jestem. Chętnie bym w Waszym towarzystwie do tego dojrzała. Przygarniecie mnie?
anna maria, efcia, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, macduska, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimik wrote:Dobry wieczór i ja nieśmiało pukam, właśnie dołączyłam do ovu, W tym roku kończę 36 lat, mam 19 miesięczną córeczkę Chcielibyśmy żeby mała miała rodzeństwo, w podobnym wieku. Właściwie nie wyobrażam sobie że mogłoby być inaczej ale też do końca gotowa na kolejnego malucha nie jestem. Chętnie bym w Waszym towarzystwie do tego dojrzała. Przygarniecie mnie?
ale to Ty raczej zdecydujesz - czy dasz radę z nami...
Mimik, anna maria, efcia, Dziobak, paszczakin, moremi, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No widzę że tu ciekawiej jest, charaktery mocne, zobaczymy zobaczymy…. nic na siłę…(albo raczej "nic na siłę, wszystko młotkiem" jak mawiał mój ojciec)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 23:07
anna maria, Bozia3, efcia, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, caffe, BISCA, ania.g, macduska, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny