35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
chętnie dołączę do Was, o ile znajdzie się miejsce. Czterdziestka już na karku, w domu syn - 10 lat, córka - 6 lat i mąż, który nie może się doczekać. A j trochę w strachu, bo to jednak późno już... Ale trafiłam na Was i może jednak nie jest to zły pomysłBozia3, efcia, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, macduska, Zofia8, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniewiem wrote:Hej,
chętnie dołączę do Was, o ile znajdzie się miejsce. Czterdziestka już na karku, w domu syn - 10 lat, córka - 6 lat i mąż, który nie może się doczekać. A j trochę w strachu, bo to jednak późno już... Ale trafiłam na Was i może jednak nie jest to zły pomysł
A wykres masz? I zmień tą blondi w awatarze. Jeszcze kilka pytań od starszyzny
Ja też mam 40tke
Tu zobaczysz, że nie za późnoBliska 77, ania.g, Bozia3, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj tam, blondi była całkiem całkiem
. Zmieniłam - żeby się wkupić, oczywiście
.
Reszta potem. Na chwilę obecną w środę możliwa @, więc czekam co będzie...
Z synem nie było bardzo trudno, ale córcia okupiona dość długim leczeniem (choć i tak udało się w przerwie). U mnie chyba jednak nerwy dają po tyłku najbardziejefcia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniewiem wrote:oj tam, blondi była całkiem całkiem
. Zmieniłam - żeby się wkupić, oczywiście
.
Reszta potem. Na chwilę obecną w środę możliwa @, więc czekam co będzie...
Z synem nie było bardzo trudno, ale córcia okupiona dość długim leczeniem (choć i tak udało się w przerwie). U mnie chyba jednak nerwy dają po tyłku najbardziejdorbie, efcia, megan8, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niewiem wrote:sporo się tego znajdzie
ale w temacie to cały czas mam wielkie obawy czy aby to dobry pomysł...
Jak Cię nasz ksiondz Andrzej weźmie w obroty to wszystko będziesz wiedziałaHeretyczka, efcia, moremi, macduska, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Jeeeezu... Ksiondz jezd? Niechaj ze 2 zdrowaski zmowi za moich.
Chlop se dzis nabyl longboarda,( taka panie dluga deskorolka ) i wlasnie zjechal z corka do hali garazowej, zeby testoeac deske, bo na dworze pada... Dorbie, masz dyzur dzis jakby co?Bozia3, ania.g, efcia, Heretyczka, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, BISCA, macduska, kapturnica, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny