35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Morek wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!
Bozia, zostaje przykleić czapkę taśma. Simby zapytaj, ona ma wprawę w oklejaniu taśma dziecka..
Co do urządzeń - ja mam dziecko z praktycznie zerowym wskazaniem do takich urzadzen
urządzeń, ale kupiłam Angelcare. Z drugiej ręki, jak zwykle, a spokój mój jest o wiele więcej wart. Alarm nie wyłączył się nigdy, ale działa idealnie, bo czasami nie wyłącze przed wyjeciem dziecia z łóżka. Żadna kamera, ani niania nie da mi takiego spokoju, bo sids jest cichy. Tak samo kiedy zasniemy, urządzenie ma opcje, że dioda błyska, gdy dziec oddycha- sekundowe spojrzenie podczas obracania się na drugi bok i +5 do komfortu spania. To urządzenie jest głównie dla mnie, nie dla dziecka
-
Morka wszystkiego naj w ten rocznicowy dzien
Beates trzymam mocno kciuki
A u mnie upał taki, ze nie ma czym oddychaćefcia, moremi, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wysyłam Wam kartkę wiedźmy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c8dbe3bc2f4.jpgmacduska, Heretyczka, Bliska 77, kapturnica, Zofia8, Aasiula, Bursztyn, moremi, anna maria, ComeToMeBaby, dorbie, ania.g, efcia, megan8, Arwena, BISCA, SolarPolar, Sabina, Mega, Niuta lubią tę wiadomość