35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwazam dokladnie tak samopaszczakin wrote:Morek wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!
Bozia, zostaje przykleić czapkę taśma. Simby zapytaj, ona ma wprawę w oklejaniu taśma dziecka..
Co do urządzeń - ja mam dziecko z praktycznie zerowym wskazaniem do takich urzadzen
urządzeń, ale kupiłam Angelcare. Z drugiej ręki, jak zwykle, a spokój mój jest o wiele więcej wart. Alarm nie wyłączył się nigdy, ale działa idealnie, bo czasami nie wyłącze przed wyjeciem dziecia z łóżka. Żadna kamera, ani niania nie da mi takiego spokoju, bo sids jest cichy. Tak samo kiedy zasniemy, urządzenie ma opcje, że dioda błyska, gdy dziec oddycha- sekundowe spojrzenie podczas obracania się na drugi bok i +5 do komfortu spania. To urządzenie jest głównie dla mnie, nie dla dziecka
-
Morka wszystkiego naj w ten rocznicowy dzien

Beates trzymam mocno kciuki
A u mnie upał taki, ze nie ma czym oddychać
efcia, moremi, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wysyłam Wam kartkę wiedźmy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c8dbe3bc2f4.jpg
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, kapturnica, Zofia8, Aasiula, Bursztyn, moremi, anna maria, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, ania.g, efcia, megan8, nick nieaktualny, BISCA, SolarPolar, nick nieaktualny, Mega, Niuta lubią tę wiadomość