35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzaraz mnie cos trafi...
Nie powiem co zeby Bozia nie miala za duzo pracy z postami przed impreza
Ale cisna sie same przeklenstwa bo za diabla nie chce sie zmienic moj awatar zapamietal skubany ten paskudny i nieudany wrrr
I jak tu sie nie zloscic.... -
Simba wrote:No to najlepszego z okazji rocznicy! To Wy mlodziaki, jak my. Nasza za trzy tygodnie - czwarta.
5 rocznica to podobno: drewniana....
cos wtym chyba jest, bo tak wlasnie sie czuje, nawet mi sie na ta kolacje nie chce wieczorem isciwcia77, Simba, dorbie, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Bisca , przykro mi bardzo.
Ale nie pójdziesz jutro na bete tak dla pewności ?
Krew ze mnie sika. Na bete poszlam, zeby sprawdzic czy w ogole cos drgnelo. Tym razem nic z tego. Palnuje byc w ciazy w listopadzieiwcia77, beates, moremi, Reni, Simba, macduska, kkisia, paszczakin, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na allaha! poszlam rozminowac ivo , spadla mi pielucha..rzadka kupa na kafelki i sie pozlizgnelam jeszcze na niej - faken szit!
Bursztyn, moremi, ComeToMeBaby, caffe, Reni, macduska, BISCA, Magdala, kkisia, Mimbla, paszczakin, Mala79, kapturnica, Aasiula, Mega, malgos741, ania.g, megan8, Bozia3, mama78 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:dziekuje
5 rocznica to podobno: drewniana....
cos wtym chyba jest, bo tak wlasnie sie czuje, nawet mi sie na ta kolacje nie chce wieczorem isc
Wszystkiego najlepszego!iwcia77, Bursztyn, moremi, beates, caffe, Reni, Simba, BISCA, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Mial se byc o taki:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ff4d0c5d23a.jpg
ja to już mam dwa twoje zapisane do zdjęcia grupowego.
się zdecydujiwcia77, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny