35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:A jaki kolor? Bo ja mam zazwyczaj czerwoną to wolę farbować jak nikogo nie ma w domu
malgos741 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam
Jestem Kisiel nałogowa staraczka na odwykuania.g, kapturnica, pierwiastka, sandra80, ComeToMeBaby, gretka, anna maria, efcia, Dziobak, moremi, Mega, dorbie, Magdala, Reni, malgos741, Sabina, paszczakin, Bozia3, megan8, caffe, SolarPolar, beates, satori, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kisiel wrote:Witam
Jestem Kisiel nałogowa staraczka na odwyku
Łelkom bekKisiel, efcia, moremi, Mega, dorbie, malgos741, Sabina, megan8, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No niestety nie mogłam mieć dalej wcześniejszego nicka
A Kisiel mi się podobaComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, anna maria, Dziobak, efcia, moremi, Mega, dorbie, malgos741, Magda*, Sabina, Heretyczka, Bozia3, SolarPolar, satori, gosia7122, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:to teraz czeka cie test
Weź, może nie, bo jeszcze odejdzie... Jak większość nowych. Nie warto ryzykowaćmoremi, pierwiastka, efcia, Mega, dorbie, Kisiel, malgos741, Sabina, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda, gdzie ten brzuch?
Sebastian cudnyjak wszystkie forumowe dzieciaki
oprócz tych dzisiejszych Reniowych
Kisiel, gotowa na test?efcia, Mega, pierwiastka, dorbie, Kisiel, malgos741, Sabina, Magda* lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!