35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, fajna babka z Ciebie. Taka do pogadania.
Pozdrawiam.
Jak sie kogos widzi to bardziej osobiscie chce sie go potraktowac.
Kisielku witaj. Ladne masz oko.
malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Kisiela kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 22:24
Kisiel, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Spadam bo muszę się jakoś umościć do spania. Przy bólu miednicy, kręgosłupa i zgadze to nie łatwe zadanie. No to sobie ponarzekałam
no nie i mąż zaczyna chrapać...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mimbla, SolarPolar, Mega, pierwiastka, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie gadaj że tak rzadko do ojczyzny jeździsz,toś mnie zaszokowała ,a w Poznaniu tylko dwie godziny byliśmy,dworzec mnie przeraził swoją wielkościąi połączeniem z galerią handlową,moim zdaniem to lekka przesada.anna maria wrote:Magda ,Nadia podobna do Ciebie ,Seba sliczny.Dzieki Tobie zobaczylam kawalaek mojego miasta ,ktorego nie widzialm 2,5 roku:-)
Za komplementa dziekujem,
Nadia bardziej do taty niz do mnie,ale ze mnie tez coś ma.
Seabstiaanek ze mnie nie ma niczego,choc E twierdzi ze nie jest podobny do niego ,a ja twierdze ze E jest slepy
Efcia,robaczek jko że przytył przeistoczył się w żuczka.
Moremi,brzych chowam za marynarką,a w tym casie byłam już nieźle napuchnięta i nietylko brzuch sie powiekszył
nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, moremi, Mega, pierwiastka, ania.g, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieki,milo slyszec zem do pogadania:)Magdala wrote:Magda, fajna babka z Ciebie. Taka do pogadania.
Pozdrawiam.
Jak sie kogos widzi to bardziej osobiscie chce sie go potraktowac.
Kisielku witaj. Ladne masz oko.
nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No co wy śpicie jeszcze???

Bry w środę
Kisielu witaj
Magda powtórzę sie, ale poprostu nie idzie inaczej - żuczek cudny :-*
Miłego babeczki
nick nieaktualny, ania.g, malgos741, Kisiel, efcia, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien bry!
Magda sliczny ten Twoj synio.Wszystkie forumowe dzieciaki sa cudne
.
Kisiel gdzie Ci bedzie tak dobrze jak z nami?Nie znikaj nam wiecej a za plan dzialania podziwiam.Niech sie wszystko ulozy po Twojej mysli
Moremi Ty jeszcze nie urodzilas ??
Mega, nick nieaktualny, ania.g, malgos741, moremi, Kisiel, efcia, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyCześć laski

Środa i to jest już całkiem niezła wiadomość
Magda Sebcio cudny ♡ udała się Wam rodzinka
Polar szalona kobieto
wstawać o tak nieludzkiej porze? A mycie popiołem znam. U nas od zawsze tak się stosuje. Nawet jak są kubki po herbacie pociemniale to doczyszczam je popiołem. Nie ma lepszego i tańszego środka na takie zabrudzenia
SolarPolar, pierwiastka, ania.g, Kisiel, efcia, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
cześć dziouchy

wreszcie się wyspałam!
dziś widzę kącik porad idealnej pani domu
jak to dobrze, że u mnie sprząta mąż 
Polar, mnie sie dziś śniły pierogi ruskie ze skwarkami z boczku...dobrze że mam jeszcze zamrożoną porcję to na obiad będą w sam raz, bo dziś priorytet dla ciasta św. Jakuba z wiśniami, czyli pół dnia z głowy, ale efekt wart wysiłku
nick nieaktualny, moremi, Kisiel, efcia, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
moja pierogi robi tylko w duecie ze mną a że pojadę dopiero na święta to za długo bym musiała czekaćSolarPolar wrote:Ja pierogi ruskie i kluski slaskie zamawiam u mamy na wynos

Co to za ciasto - brzmi na czasie:-)
ciasto wstawię w sekcji z przepisami, jest czasochłonne ale zawsze znika jako pierwsze a można je zrobić 2-3 dni wcześniej to jest jeszcze lepsze jak zmięknie
nick nieaktualny, SolarPolar, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter