35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, fajna babka z Ciebie. Taka do pogadania.
Pozdrawiam.
Jak sie kogos widzi to bardziej osobiscie chce sie go potraktowac.
Kisielku witaj. Ladne masz oko.malgos741, dorbie, Magda*, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Kisiela kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 22:24
Kisiel, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Spadam bo muszę się jakoś umościć do spania. Przy bólu miednicy, kręgosłupa i zgadze to nie łatwe zadanie. No to sobie ponarzekałam
no nie i mąż zaczyna chrapać...
Sabina, Heretyczka, dorbie, Magda*, Mimbla, SolarPolar, Mega, pierwiastka, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Magda ,Nadia podobna do Ciebie ,Seba sliczny.Dzieki Tobie zobaczylam kawalaek mojego miasta ,ktorego nie widzialm 2,5 roku:-)
Za komplementa dziekujem,
Nadia bardziej do taty niz do mnie,ale ze mnie tez coś ma.
Seabstiaanek ze mnie nie ma niczego,choc E twierdzi ze nie jest podobny do niego ,a ja twierdze ze E jest slepy
Efcia,robaczek jko że przytył przeistoczył się w żuczka.
Moremi,brzych chowam za marynarką,a w tym casie byłam już nieźle napuchnięta i nietylko brzuch sie powiekszyłdorbie, Heretyczka, megan8, moremi, Mega, pierwiastka, ania.g, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Magda, fajna babka z Ciebie. Taka do pogadania.
Pozdrawiam.
Jak sie kogos widzi to bardziej osobiscie chce sie go potraktowac.
Kisielku witaj. Ladne masz oko.dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No co wy śpicie jeszcze???
Bry w środę
Kisielu witaj
Magda powtórzę sie, ale poprostu nie idzie inaczej - żuczek cudny :-*
Miłego babeczkiSabina, ania.g, malgos741, Kisiel, efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien bry!
Magda sliczny ten Twoj synio.Wszystkie forumowe dzieciaki sa cudne.
Kisiel gdzie Ci bedzie tak dobrze jak z nami?Nie znikaj nam wiecej a za plan dzialania podziwiam.Niech sie wszystko ulozy po Twojej mysli
Moremi Ty jeszcze nie urodzilas ??Mega, Sabina, ania.g, malgos741, moremi, Kisiel, efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski
Środa i to jest już całkiem niezła wiadomość
Magda Sebcio cudny ♡ udała się Wam rodzinka
Polar szalona kobietowstawać o tak nieludzkiej porze? A mycie popiołem znam. U nas od zawsze tak się stosuje. Nawet jak są kubki po herbacie pociemniale to doczyszczam je popiołem. Nie ma lepszego i tańszego środka na takie zabrudzenia
SolarPolar, pierwiastka, ania.g, Kisiel, efcia, Magda*, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
cześć dziouchy
wreszcie się wyspałam!
dziś widzę kącik porad idealnej pani domujak to dobrze, że u mnie sprząta mąż
Polar, mnie sie dziś śniły pierogi ruskie ze skwarkami z boczku...dobrze że mam jeszcze zamrożoną porcję to na obiad będą w sam raz, bo dziś priorytet dla ciasta św. Jakuba z wiśniami, czyli pół dnia z głowy, ale efekt wart wysiłkuSabina, moremi, Kisiel, efcia, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
SolarPolar wrote:Ja pierogi ruskie i kluski slaskie zamawiam u mamy na wynos
Co to za ciasto - brzmi na czasie:-)
ciasto wstawię w sekcji z przepisami, jest czasochłonne ale zawsze znika jako pierwsze a można je zrobić 2-3 dni wcześniej to jest jeszcze lepsze jak zmięknieSabina, SolarPolar, efcia, Magda* lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter