35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry, ale deszczowy.
Malarzy wpuscilam. Moge sie zajac soba.
Popiol.
A to sie przy okazji wyczyszczenia szyby nie zasyfi reszty i siebie? Popiol sie pyli.
Ja sprejem czyszcze, ale musze wyprobowac.
Zupelnie sie mijamy z P w tym tygodniu. On chodzi na popoludnia ja na rano. Nawet nie mam kiedy go o prezent na ur poprosic.
Ide cos wszamac, a potem nie ukrywam, zdrzemne sie.
moremi, pierwiastka, Kisiel, Simba, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
SolarPolar wrote:Paszcza - uzywasz popiolu z kominka, w ktorym pali sie jedynie drewnem i to glownie lisciastym. Wiec zanim odkurze popiol to najpierw czyszcze szybe uzywajac mokrej szmatki i tego popiolu. Na koniec woda i recznikiem papierowym poleruje szybe.
Zastanawiam sie jak utylizowac nadmiar popiolu? Do smieci nie mozna, nie wszystko przeciez moge wywalic pod drzewka. Co robicie z popiolelem?
Kompostownik?Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:sprzedawaj na allegro jako środek do czyszczenia szyb
albo spakuj i wyślij Paszczakowi
o pacz pani, co za pomysl fantastyczny
A co ja mam tym popiolem czyscic? bo szyby w kominku nie mam, a przy czyszczeniu okien to chyba sie sciany tym uwala, nie?
moremi, Kisiel, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:o pacz pani, co za pomysl fantastyczny
A co ja mam tym popiolem czyscic? bo szyby w kominku nie mam, a przy czyszczeniu okien to chyba sie sciany tym uwala, nie?
Nie gadaj. Masz prawdziwy kominek? Taki co to mozna w nim pogrzebac?
Fajnie.
Mnie zadziobali jak taki chcialam, bo "Cieplo nie moze sie tak marnowac i bedziemy nim ogrzewac caly dom"paszczakin, moremi, Kisiel, efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dobry, ale deszczowy.
Malarzy wpuscilam. Moge sie zajac soba.
Popiol.
A to sie przy okazji wyczyszczenia szyby nie zasyfi reszty i siebie? Popiol sie pyli.
Ja sprejem czyszcze, ale musze wyprobowac.
Zupelnie sie mijamy z P w tym tygodniu. On chodzi na popoludnia ja na rano. Nawet nie mam kiedy go o prezent na ur poprosic.
Ide cos wszamac, a potem nie ukrywam, zdrzemne sie.Magdala, paszczakin, moremi, Kisiel, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Dzień dobry!! Melduję że nic mi się dziś nie chce
paszczakin, pierwiastka, Kisiel, Simba, efcia, Magda*, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magdala wrote:Nie gadaj. Masz prawdziwy kominek? Taki co to mozna w nim pogrzebac?
Fajnie.
Mnie zadziobali jak taki chcialam, bo "Cieplo nie moze sie tak marnowac i bedziemy nim ogrzewac caly dom"
nie mam kominkawcale
bede miec koze, jak zrealizuje moj plan rozbudowy.. teraz to tylko zywa moglabym wstawic, zeby docenc powierzchnie aktulanie posiadana
Magdala, moremi, kapturnica, Dziobak, Kisiel, Simba, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Paszcza - uzywasz popiolu z kominka, w ktorym pali sie jedynie drewnem i to glownie lisciastym. Wiec zanim odkurze popiol to najpierw czyszcze szybe uzywajac mokrej szmatki i tego popiolu. Na koniec woda i recznikiem papierowym poleruje szybe.
Zastanawiam sie jak utylizowac nadmiar popiolu? Do smieci nie mozna, nie wszystko przeciez moge wywalic pod drzewka. Co robicie z popiolelem?
A sąsiedzi wyrzucają na drogę ( taką nieutwardzoną piaszczystą)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 09:57
moremi, kapturnica, Kisiel, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:o pacz pani, co za pomysl fantastyczny
a Ty sprzedaż to Belgom! -
ania.g wrote:Dołek wykopujemy i tam wyrzucamy. Jak się zapełni to zasypujemy od góry piaskiem.
A sąsiedzi wyrzucają na drogę ( taką nieutwardzoną piaszczystą)
własnie miałam napisać, że w zimie zamiast soli możesz sypać na drogę
pierwiastka, kapturnica, Kisiel, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ale mnie moja owulacja oszukałaaaaa.....
co za menda.
ja ją wczoraj czułam, a wg temperatury się okazuje, że była 3 dni temu. tak wcześnie?! i weź tu człowieku coś planuj. no nie da się.
edit: a jednak - przecież ja tak szybko też miewam. heh- zaskoczyła mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 10:05
pierwiastka, Sabina, Kisiel, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co?? Może pomyślicie o mnie że jestem głupia. Dwa lata temu pracowałam na dwa etaty, dorabiałam sobie w 2 aptece. Byłam pewna na 100% że uda mi się zajść w ciążę oczywiście za pierwszym razem. Przekonana że tak właśnie będzie zaczęłam sobie kupować to i owo bo akurat w tej aptece mieli rzeczy które mi się podobały. Teraz mam to wszystko w domu i chciałabym oddać komuś za darmo, ewentualnie koszty przesyłki. Zrobiłam właśnie zdjęcia , jak któraś zainteresowana to proszę pisać, bo nie chcę tego trzymać w domu... jak coś to wyrzucę na śmieci