35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kurka zawsze musze wyjść przed szereg no!pyska_ta wrote:Ale jakbys sie teraz nie przyznala, nikt by nie zauwazyl

iwcia77, pyska_ta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to sie wydalo. A niech tam, niech juz beda te bicze. Byle wodne!Bliska 77 wrote:a w ogóle to jesteście nienormalne, wyszłam z domu na 3 godziny a tu 1500 stron do nadrobienia, przyznać się, która rozprowadza prochy????????
iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
to może ja tym razem z prochami przesadziłam ale jakies 20-30 to na bankiwcia77 wrote:1500!!!!!!!!!! zartujesz???!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 18:14
pyska_ta, iwcia77, Mega, samira, malgos741, ania.g, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie rozprowadzam ale łykam to i tamto, może się dziewczynom udzieliłoBliska 77 wrote:a w ogóle to jesteście nienormalne, wyszłam z domu na 3 godziny a tu 1500 stron do nadrobienia, przyznać się, która rozprowadza prochy????????
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyNowa teoria o wspoluzaleznieniu. Bursztyn, zinterpretuj nam to, bo mi chwilowo madrych slow braklo. Ide karmic moje zoo. Nie cieszcie sie, zaraz wracam!ania.g wrote:Nie rozprowadzam ale łykam to i tamto, może się dziewczynom udzieliło

ania.g, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
być może, ja w sumie też różnych prochów w swoim życiu się nałykałam obecnie również łykamania.g wrote:Nie rozprowadzam ale łykam to i tamto, może się dziewczynom udzieliło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 18:24
ania.g lubi tę wiadomość
-
przenosi sie po kablach droga kropelkowaania.g wrote:Nie rozprowadzam ale łykam to i tamto, może się dziewczynom udzieliło

Bliska 77, ania.g, iwcia77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:trochę mnie ceny załamują 250 za szt .. a potrzebuję kilka
Reni jest super polski producent Vena i maja duze rozmiary a ceny spoko ok 100 najdrozsze , temat dobrze przerobiony bo sama mam z tym problem 70 GG
wszesniej kupowala Fraya angielskie i ceny tak jak piszesz
A wogole to witam
iwcia77, Simba, Reni, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDupek kopal tylko w pierwszym cyklu, w drugim juz nie, wiec nie bralam w trzecim, bo po co? No-spa? Przeciez to tylko jakies smieszne cukierki! Z termoforem to owszem, ciut pomagaja, ale w wersji forte i tak z 5 na raz.ania.g wrote:Dupek i nospa najlepiej klepią

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH